Routerı modem olarak kullanmak mümkün mü?

Daha fazla  
Evimde Türk Telekom ZTE H298a model modem var ve bayağı kötü çalışıyor. Yeni TP-Link Archer C80 aldım ve onu modem yerine kullanmak istiyorum. Şu an iki cihaz birbirine Ethernet kablosu ile bağlı ama ben ana girişten çıkan kabloyu direkt C80e takmak istiyorum. Böyle bir şey yapılabilir mi? Yapılabiliyorsa nasıl yapabilirim?

C80’de modem özelliği olmadığı için kullanamazsınız. Asıl modemi köprü moduna alıp kablosuzlarını da kapatın, C80 modem gibi olmuş oluyor zaten.

C80’de modem özelliği olmadığı için kullanamazsınız. Asıl modemi köprü moduna alıp kablosuzlarını da kapatın, C80 modem gibi olmuş oluyor zaten.
Modemin kablosuzları kapalı köprü modemi dediğiniz şu mu?

Köprü modunu açtığımda internet bağlantım var gözüküyordu ama youtube falan açılmıyordu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241006_144112_Chrome.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Fiber kullanıyorsun sanırım, girişten çıkan kabloyu TP-Link Archer C80 routerın WAN portuna tak, Türk Telekom'dan PPPoE kullanıcı adı şifreni öğren. PPPoE kullanıcı adı şifreni aldıktan sonra modem kurulumu yaparak fiber internette kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…