Router'ler iş görür mü?

Lidertunga

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben 2 katlı bir eve taşındım ve 1000MBPS internet alıyorum. Lakin bilgisayar üst katta ve interneti yeteri kadar alamıyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Birkaç tane router inceledim lakin ev büyük olduğu için işe yarar mı bilmiyorum.

Not: Ethernet kablosu çekemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 katlı bir eve taşındım ve 1000MBPS internet alıyorum. Lakin bilgisayar üst katta ve interneti yeteri kadar alamıyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Birkaç tane router inceledim lakin ev büyük olduğu için işe yarar mı bilmiyorum.

Merhaba hocam, kablosuz olarak ayarladığınızda etkisi 20-30 metre civarında olur. Bu etki ise kolon duvar vb. araya girdikçe giderek azalabilir. Eğer bu dediğim engeller fazla ise kablo çekmek şart olur. Ama siz çekemem demişsiniz. O yüzden tamamen sizin bu şartlara bakarak düşünmeniz gerekir.

Sinyal güçlendirici al kullan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı