Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Ağustos 2014 #1 Royal BNA Driver, TeknoGods.com sitesinde, Sniper[bna] mahlaslı kullanıcının yapmış olduğu bir Intel Onboard GPU sürücüsüdür. Sürücü şu GPU'lar ile uyumludur: Intel(R) B43 Express Chipset Intel(R) G41 Express Chipset Intel(R) G43 Express Chipset Intel(R) G45 Express Chipset Intel(R) Q43 Express Chipset Intel(R) Q45 Express Chipset Mobile Intel(R) GL40 Express Chipset Mobile Intel(R) GM45 Express Chipset Mobile Intel(R) GS45 Express Chipset Sürücü, Intel GMA ekran kartlarında çalışmayan birçok oyunun çalışmasını sağlamaktadır. En güncel sürümüne buradan ulaşılabilir: http://teknogods.com/phpbb/viewforum.php?f=47 Sürücüyü Windows 8 altında yüklemek için: Komut yöneticisini yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS Press ENTER bcdedit -set TESTSIGNING ON__ Bilgisayarı yeniden başlatın, sürücüyü yükleyin ve yükleme sonrası tekrar yeniden başlatın. Sürücü imza gereksinimini tekrar açın: Kod:Panoya kopyala bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS Press ENTER bcdedit -set TESTSIGNING OFF__ Bilgisayarı yeniden başlatın.
Royal BNA Driver, TeknoGods.com sitesinde, Sniper[bna] mahlaslı kullanıcının yapmış olduğu bir Intel Onboard GPU sürücüsüdür. Sürücü şu GPU'lar ile uyumludur: Intel(R) B43 Express Chipset Intel(R) G41 Express Chipset Intel(R) G43 Express Chipset Intel(R) G45 Express Chipset Intel(R) Q43 Express Chipset Intel(R) Q45 Express Chipset Mobile Intel(R) GL40 Express Chipset Mobile Intel(R) GM45 Express Chipset Mobile Intel(R) GS45 Express Chipset Sürücü, Intel GMA ekran kartlarında çalışmayan birçok oyunun çalışmasını sağlamaktadır. En güncel sürümüne buradan ulaşılabilir: http://teknogods.com/phpbb/viewforum.php?f=47 Sürücüyü Windows 8 altında yüklemek için: Komut yöneticisini yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu girin: Kod:Panoya kopyala bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS Press ENTER bcdedit -set TESTSIGNING ON__ Bilgisayarı yeniden başlatın, sürücüyü yükleyin ve yükleme sonrası tekrar yeniden başlatın. Sürücü imza gereksinimini tekrar açın: Kod:Panoya kopyala bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS Press ENTER bcdedit -set TESTSIGNING OFF__ Bilgisayarı yeniden başlatın.
Shoskim Megapat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2014 #2 Windows 8.1 de yükleme yapamıyanlar olursa buraya yazsın. Ben yaptım çözümünü anlatabilirim.
ByTokatly60 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #3 Shoskim dedi: Windows 8.1 de yükleme yapamıyanlar olursa buraya yazsın. Ben yaptım çözümünü anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcaz abi
Shoskim dedi: Windows 8.1 de yükleme yapamıyanlar olursa buraya yazsın. Ben yaptım çözümünü anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcaz abi
Shoskim Megapat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #4 teknogods sitesindeki 8.1 için de bir driver verilmiş ona bak.
ByTokatly60 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #5 Shoskim dedi: teknogods sitesindeki 8.1 için de bir driver verilmiş ona bak. Genişletmek için tıkla... Abi hani göremedim tam olarak ekran görüntüsü atarmısın.
Shoskim dedi: teknogods sitesindeki 8.1 için de bir driver verilmiş ona bak. Genişletmek için tıkla... Abi hani göremedim tam olarak ekran görüntüsü atarmısın.
AliLutfi123 Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #6 @Recep Baltaş GTA V çalışmıyordu Recep abi çalışır mı şimdi? 8 GB RAM Intel Pentium E6500 galiba DirectX sürümünden dolayı oyun çakışıyor. Intel G41.
@Recep Baltaş GTA V çalışmıyordu Recep abi çalışır mı şimdi? 8 GB RAM Intel Pentium E6500 galiba DirectX sürümünden dolayı oyun çakışıyor. Intel G41.