Merhaba arkadaşlar, royal kludge G87 adlı klavyeyi almayı düşünüyorum ttc rk red Switch varmış bana önerildi sizce nasıldır çınlama var mıdır Switch, klavye kaliteli midir?
Çınlama o bütçedeki Outemu'lara göre daha az olacaktır, Switch ve klavye oldukça kalitelidir.
Çınlama hiç olmaz değil mi çünkü bu Switch'ler 1000 liralık klavyedede var ttc üretti.
Connectgame'in TR özel G87'sini diyorsanız bilemiyorum fakat normal G87'lerde çınlamaya rastlanmıyor.
Connectgame'in TR özel G87'sini diyorsanız bilemiyorum fakat normal G87'lerde çınlamaya rastlanmıyor.
Aynen öyleBu versiyonda Switch'ler aynı. Bu sadece Türkiye özel değil bildiğim kadarıyla. Yurtdışı incelemede götmüştüm sanki. Bu versiyonun farkı RGB olmaması, kablosuz olmaması ve uygulamasının olmaması ve hotswap olmaması.
Hocam onlar 1000tl nasıl alayımBir sorun olmaz muhtemelen olursa gameconnect ile iletişime geçebilirsiniz. Daha uzun ömürlü bir şeyler arıyorsanız Rk'nın diğer hotswap klavyelerine bakmanızı öneriririm.
Yakın zamanda Prime Day eventi geliyor düşebilir biraz daha bekleyin. Hotswap baya büyük nimet, eninde sonunda elinizdeki switchlerden sıkılacaksınızdır. İlerisi için daha iyi bir yatırım olur.Hocam onlar 1000tl nasıl alayım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.