Royal kludge G87 alınır mı?

Çınlama o bütçedeki Outemu'lara göre daha az olacaktır, Switch ve klavye oldukça kalitelidir.

Çınlama hiç olmaz değil mi çünkü bu Switch'ler 1000 liralık klavyedede var ttc üretti.

Ben başkalarınada sordum çınlama olur mu diye olmaz dedi

Sonuçta ttc üretti ve artık bazı klavyelerde Cherry MX yerine kullanılıyor ve çok beğeniliyor.

Çınlama hiç olmaz değil mi çünkü bu Switch'ler 1000 liralık klavyedede var ttc üretti.

Hocam Switch oldukça kaliteli. Hiç olmayacak diye kesin konuşamıyorum ancak Switch'in kaliteli olması ve kullanan iki arkadaşımda da öyle bir sıkıntı olmamasından dolayı olmayacağını düşünüyorum.

Connectgame'in TR özel G87'sini diyorsanız bilemiyorum fakat normal G87'lerde çınlamaya rastlanmıyor.

Bu versiyonda Switch'ler aynı. Bu sadece Türkiye özel değil bildiğim kadarıyla. Yurtdışı incelemede götmüştüm sanki. Bu versiyonun farkı RGB olmaması, kablosuz olmaması ve uygulamasının olmaması ve hotswap olmaması.

Connectgame'in TR özel G87'sini diyorsanız bilemiyorum fakat normal G87'lerde çınlamaya rastlanmıyor.

Evet Türkiye diyorum ve yabancı ile Türkiye aynı Switch aynı kasa sadece Bluetooth RGB ve hot swap yok.

Bu versiyonda Switch'ler aynı. Bu sadece Türkiye özel değil bildiğim kadarıyla. Yurtdışı incelemede götmüştüm sanki. Bu versiyonun farkı RGB olmaması, kablosuz olmaması ve uygulamasının olmaması ve hotswap olmaması.
Aynen öyle

O zaman sonuç olarak g87 çınlama yok

Bir sorun olmaz muhtemelen olursa gameconnect ile iletişime geçebilirsiniz. Daha uzun ömürlü bir şeyler arıyorsanız Rk'nın diğer hotswap klavyelerine bakmanızı öneriririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı