RedFloww Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 6 13 Temmuz 2022 #11 Aluzef dedi: Yakın zamanda Prime day Event'i geliyor düşebilir biraz daha bekleyin. Hotswap bayağı büyük nimet, eninde sonunda elinizdeki Switch'lerden sıkılacaksınızdır. İlerisi için daha iyi bir yatırım olur. Genişletmek için tıkla... Hotswap nedir ne işe yarıyor benim bütçem bu kadar var.
Aluzef dedi: Yakın zamanda Prime day Event'i geliyor düşebilir biraz daha bekleyin. Hotswap bayağı büyük nimet, eninde sonunda elinizdeki Switch'lerden sıkılacaksınızdır. İlerisi için daha iyi bir yatırım olur. Genişletmek için tıkla... Hotswap nedir ne işe yarıyor benim bütçem bu kadar var.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #12 RedFloww dedi: Hotswap nedir ne işe yarıyor benim bütçem bu kadar var. Genişletmek için tıkla... Lehimleri sökmeden Switch'leri değiştirmenize yarıyor. Havya ve lehim pompasıyla da hotswap olmayan klavyelerde switch değiştirebilirsiniz.
RedFloww dedi: Hotswap nedir ne işe yarıyor benim bütçem bu kadar var. Genişletmek için tıkla... Lehimleri sökmeden Switch'leri değiştirmenize yarıyor. Havya ve lehim pompasıyla da hotswap olmayan klavyelerde switch değiştirebilirsiniz.
RedFloww Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 6 13 Temmuz 2022 #13 Mert Ayıboğan dedi: Lehimleri sökmeden Switch'leri değiştirmenize yarıyor. Havya ve lehim pompasıyla da hotswap olmayan klavyelerde switch değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hee zaten switch değiştirmeyi düşünmüyorum ilk klavyem olucak zaten
Mert Ayıboğan dedi: Lehimleri sökmeden Switch'leri değiştirmenize yarıyor. Havya ve lehim pompasıyla da hotswap olmayan klavyelerde switch değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hee zaten switch değiştirmeyi düşünmüyorum ilk klavyem olucak zaten