N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #11 bunuhaketttin dedi: RGB olmasa da olur. Genişletmek için tıkla... "Oyuncu" klavyesi bulunmuyor maalesef. Kablosu çıkarılıp takılabilir bir model zor. Ancak günlük kullanım için bir klavye bulunur.
bunuhaketttin dedi: RGB olmasa da olur. Genişletmek için tıkla... "Oyuncu" klavyesi bulunmuyor maalesef. Kablosu çıkarılıp takılabilir bir model zor. Ancak günlük kullanım için bir klavye bulunur.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #12 Newasky dedi: "Oyuncu" klavyesi bulunmuyor maalesef. Kablosu çıkarılıp takılabilir bir model zor. Ancak günlük kullanım için bir klavye bulunur. Genişletmek için tıkla... Mekanikse atabilir misiniz klavyeyi.
Newasky dedi: "Oyuncu" klavyesi bulunmuyor maalesef. Kablosu çıkarılıp takılabilir bir model zor. Ancak günlük kullanım için bir klavye bulunur. Genişletmek için tıkla... Mekanikse atabilir misiniz klavyeyi.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #13 bunuhaketttin dedi: Mekanikse atabilir misiniz klavyeyi. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ve mekanik isterseniz çok pahalı olur. 600 TL bütçeyle mümkün değil.
bunuhaketttin dedi: Mekanikse atabilir misiniz klavyeyi. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ve mekanik isterseniz çok pahalı olur. 600 TL bütçeyle mümkün değil.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #14 Newasky dedi: Kablosuz ve mekanik isterseniz çok pahalı olur. 600 TL bütçeyle mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kabloluda olur RGB'li Blue Switch'li tercihim.
Newasky dedi: Kablosuz ve mekanik isterseniz çok pahalı olur. 600 TL bütçeyle mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kabloluda olur RGB'li Blue Switch'li tercihim.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #15 bunuhaketttin dedi: Kabloluda olur RGB'li Blue Switch'li tercihim. Genişletmek için tıkla... Galax Stealth 03 olabilir. Ancak yine de mantıklı olanın G87 olduğunu belirtmeliyim. Mavi anahtarlar bir zamandan sonra çekilmeyecek sese sahip.
bunuhaketttin dedi: Kabloluda olur RGB'li Blue Switch'li tercihim. Genişletmek için tıkla... Galax Stealth 03 olabilir. Ancak yine de mantıklı olanın G87 olduğunu belirtmeliyim. Mavi anahtarlar bir zamandan sonra çekilmeyecek sese sahip.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #16 Newasky dedi: Galax Stealth 03 olabilir. Ancak yine de mantıklı olanın G87 olduğunu belirtmeliyim. Mavi anahtarlar bir zamandan sonra çekilmeyecek sese sahip. Genişletmek için tıkla... Yenisi alırım hevesimi almak için alıyorum Blue Switch. Newasky dedi: Galax Stealth 03 olabilir. Ancak yine de mantıklı olanın G87 olduğunu belirtmeliyim. Mavi anahtarlar bir zamandan sonra çekilmeyecek sese sahip. Genişletmek için tıkla... G87 boyutunda istiyorum ben mavi Switch mekanik klavyeyi Galax benim için çok büyük başka öneriniz var mı? Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
Newasky dedi: Galax Stealth 03 olabilir. Ancak yine de mantıklı olanın G87 olduğunu belirtmeliyim. Mavi anahtarlar bir zamandan sonra çekilmeyecek sese sahip. Genişletmek için tıkla... Yenisi alırım hevesimi almak için alıyorum Blue Switch. Newasky dedi: Galax Stealth 03 olabilir. Ancak yine de mantıklı olanın G87 olduğunu belirtmeliyim. Mavi anahtarlar bir zamandan sonra çekilmeyecek sese sahip. Genişletmek için tıkla... G87 boyutunda istiyorum ben mavi Switch mekanik klavyeyi Galax benim için çok büyük başka öneriniz var mı?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #17 bunuhaketttin dedi: Yenisi alırım hevesimi almak için alıyorum Blue Switch. G87 boyutunda istiyorum ben mavi Switch mekanik klavyeyi Galax benim için çok büyük başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Ancak markasız ürünler bulunabilir.
bunuhaketttin dedi: Yenisi alırım hevesimi almak için alıyorum Blue Switch. G87 boyutunda istiyorum ben mavi Switch mekanik klavyeyi Galax benim için çok büyük başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Ancak markasız ürünler bulunabilir.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #18 Newasky dedi: Yok. Ancak markasız ürünler bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Gamepower Warlock'ya da overlord alınır mı?
Newasky dedi: Yok. Ancak markasız ürünler bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Gamepower Warlock'ya da overlord alınır mı?
CHILLSOULFLY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Yer Gallifrey Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #19 bunuhaketttin dedi: Gamepower Warlock'ya da overlord alınır mı? Genişletmek için tıkla... Gamepowerdan uzak durun. 100Lira bütçe arttırıp Redragon alın Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu fiyata bluetooth + rgb imkansız.
bunuhaketttin dedi: Gamepower Warlock'ya da overlord alınır mı? Genişletmek için tıkla... Gamepowerdan uzak durun. 100Lira bütçe arttırıp Redragon alın Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Bu fiyata bluetooth + rgb imkansız.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #20 CHILLSOULFLY dedi: Gamepower'dan uzak durun. 100lira bütçe arttırıp Redragon alın Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi bu fiyata Bluetooth + RGB imkansız. Genişletmek için tıkla... Bu da red Switch.
CHILLSOULFLY dedi: Gamepower'dan uzak durun. 100lira bütçe arttırıp Redragon alın Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi bu fiyata Bluetooth + RGB imkansız. Genişletmek için tıkla... Bu da red Switch.