A ArsinLee Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 İki klavyeden birisini alıcam, ikisini de 600tlye buldum. Hangisini önerirsiniz? Yazılım ile uğraşıyorum.
İki klavyeden birisini alıcam, ikisini de 600tlye buldum. Hangisini önerirsiniz? Yazılım ile uğraşıyorum.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 19 Temmuz 2022 #2 ArsinLee dedi: İki klavyeden birisini alacağım, ikisini de 600TL'ye buldum. Hangisini önerirsiniz? Yazılım ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Royal kludge.
ArsinLee dedi: İki klavyeden birisini alacağım, ikisini de 600TL'ye buldum. Hangisini önerirsiniz? Yazılım ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Royal kludge.
A ArsinLee Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 Rowns dedi: Royal kludge. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkür ederim, nedenini re söyleyebilirseniz sevinirim.
Rowns dedi: Royal kludge. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkür ederim, nedenini re söyleyebilirseniz sevinirim.