YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.949 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #11 soulsteal59 dedi: Eee? Bitti galiba MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr Yanlış siteden bakıyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... Sensör farkı gayet yeterli bir sebep hem Ultra model şu an daha ucuz. Rozeti boşa vermişler sana
soulsteal59 dedi: Eee? Bitti galiba MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr Yanlış siteden bakıyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... Sensör farkı gayet yeterli bir sebep hem Ultra model şu an daha ucuz. Rozeti boşa vermişler sana
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 5 25 Temmuz 2025 #12 soulsteal59 dedi: Eee? Bitti galiba MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr Yanlış siteden bakıyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... 1000 lira fiyat farkıda vermek istemiyorum açıkçası cok param yok aşırı malzeme kalitesi değişeceğini sanmıyorum baktıgım kadaryıla.
soulsteal59 dedi: Eee? Bitti galiba MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr Yanlış siteden bakıyor olmayasın? Genişletmek için tıkla... 1000 lira fiyat farkıda vermek istemiyorum açıkçası cok param yok aşırı malzeme kalitesi değişeceğini sanmıyorum baktıgım kadaryıla.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Temmuz 2025 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Sensör farkı gayet yeterli bir sebep hem Ultra model şu an daha ucuz. Rozeti boşa vermişler sana Genişletmek için tıkla... Kardeşim paw 3395 ile paw 3950 arasında gözle görülür fark olmadığını bilmiyor
YüzbaşıJohnPrice dedi: Sensör farkı gayet yeterli bir sebep hem Ultra model şu an daha ucuz. Rozeti boşa vermişler sana Genişletmek için tıkla... Kardeşim paw 3395 ile paw 3950 arasında gözle görülür fark olmadığını bilmiyor