Dostum eğer sipariş etmediysen sana çok daha mantıklı bir klavye söylemek istiyorum klavye Akko Fun 60 Max daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000MAH bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8K Hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8K ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye Gaming Gen TR de sadece 2300TL şu anda alınabilecek en F/P kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum:
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Renk örnek olarak verdim arama kısmına Akko Fun 60 Max yazarak diğer renk seçeneklerine de göz atabilirsin umarım bu klavyeyi alırsın ve daha iyi oyun performansı yaşarsın