Royal Kludge M65 alınır mı?

Bütçe
2500

berosqi

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir mekanik klavye alacağım. Kablosuz olmasının beni daha mutlu edeceğini düşünüyorum çünkü kablo kalabalığı olmaz. Aslında Royal Kludge R75 modeline karar vermiştim. Onun fiyatı 2000 TL ve 300 daha verip kablosuz alabileceğim bu modeli buldum, ayrıca görünümü de daha hoşuma gitti. Yapay zekadan yardım aldım ve R75'in daha premium olduğunu söyledi fakat aralarında fazla bir kalite farkı yokmuş. Şimdi ise sizden yardım almaya geldim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir mekanik klavye alacağım. Kablosuz olmasının beni daha mutlu edeceğini düşünüyorum çünkü kablo kalabalığı olmaz. Aslında Royal Kludge R75 modeline karar vermiştim. Onun fiyatı 2000 TL ve 300 daha verip kablosuz alabileceğim bu modeli buldum, ayrıca görünümü de daha hoşuma gitti. Yapay zekadan yardım aldım ve R75'in daha premium olduğunu söyledi fakat aralarında fazla bir kalite farkı yokmuş. Şimdi ise sizden yardım almaya geldim. Şimdiden teşekkürler.
Dostum eğer sipariş etmediysen sana çok daha mantıklı bir klavye söylemek istiyorum klavye Akko Fun 60 Max daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000mah bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8k hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8k ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye gaming gen tr de sadece 2300tl şuanda alınabilecek en f/p kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum :AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Renk örnek olarak verdim arama kısmına Akko Fun 60 Max yazarak diğer renk seçeneklerine de göz atabilirsin umarım bu klavyeyi alırsın ve daha iyi oyun performansı yaşarsın :)

Dostum eğer sipariş etmediysen sana çok daha mantıklı bir klavye söylemek istiyorum klavye Akko Fun 60 Max daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000MAH bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8K Hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8K ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye Gaming Gen TR de sadece 2300TL şu anda alınabilecek en F/P kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum:AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

Renk örnek olarak verdim arama kısmına Akko Fun 60 Max yazarak diğer renk seçeneklerine de göz atabilirsin umarım bu klavyeyi alırsın ve daha iyi oyun performansı yaşarsın :)

Giriş seviyesi bir manyetik yerine mekanik klavye çok daha iyi olacaktır. Yurt dışında 30-35 dolara satıyorlar zaten Fun 60'ı. Türkiye'deki fiyatı kazık bunu bu kadar övmeye gerek yok. Her 8K klavye de aynı değil dostum Fun 60 Max falan sabit 8K vermez zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı