Royal Kludge R65 Sinerji sitesinden alınır mı?

Bütçe
1800

Tati80

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Royal Kludge R65 kullanan var mı? Bu fiyat bandında alınabilecek RGB'li, şık, olabildiğince sessiz klavye olarak hoşuma gitti. Sinerji sitesinden başka yerde satılmıyor sıkıntı durumunda ilgilenirler mi? Klavye amacım oyun oynamak değil ufak boyutla ve görsel olarak kullanmak amaçlı düşünüyorum

Alınır.

Hocam 2 bin TL'ye bana da klavye önerir misiniz red switch 40 cm geçmesin TKL %100 olmazsa ve red switch olursa sevinirim.
Red Switch olması zorunlu değilse bütçenizi biraz artırıp YUNZII YZ87 veya YUNZII B75 Pro alabilirsiniz.

Wraith indirim kodu: swar

Red switch olması zorunlu değilse bütçenizi biraz artırıp yunzıı YZ87 veya yunzıı B75 Pro alabilirsiniz.

Wraith indirim kodu: Swar.

Bütçemi aşıyor ne yazık ki RK61 Plus önermez misiniz yooso Z11 veya Redragon K530 nasıldır.

Bütçemi aşıyor ne yazık ki RK61 Plus önermez misiniz yooso Z11 veya Redragon K530 nasıldır.
Royal Kludge'ın tüm klavyeleri genel olarak iyi alabilirsin. E-Yooso Z11 güzel klavye fakat zamanında AliExpress'te 500TL gibi fiyatlardan satıldığı için bana pahalı geldi. Son olarak Redragon markasının klavyeleri iyi alınabilir fakat yay sesi var diye biliyorum. RK alabilirsin. Bir de istersen AIGO klavyelere göz at.

Hangisini önerirsiniz sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…