Royal Kludge R75 alınır mı?

Bütçe
2000
Daha fazla  
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874

MCHOSE G75Pro ile arasında kaldım (tüm forum bunu kullanıyor ve öneriyor). Sadece kablolu kullanacağım, hangisini alırsam alayım, o yüzden kablolu olması bir eksi değil benim için. RGB LED'lerle hiçbir işim yok. Mümkün olduğunca sessiz ve dayanıklı bir klavye lazım. Keycaps'leri ve rengi çok hoşuma gitti. Ses tekerleği olmasa da olur ama kozmetik olarak güzel duruyor. %75 bir klavye istiyorum. Farklı önerilere açığım. Bütçe 2000 ama çok iyi bir öneriniz varsa azıcık daha bekleyip onu da alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

İkiside güzel klavye hatta elimin altında R75 var şuanda kullanıyorum ama bendeki siyah modeli. Mchose da iyi tercih edebilirsin ama ben ses tekerleği olmasını sevdiğim için kullandığım klavyede aynı fiyatlardaysa R75 almayı daha mantıklı buluyorum.

İkisi de güzel klavye hatta elimin altında R75 var şu anda kullanıyorum ama bendeki siyah modeli. MCHOSE da iyi tercih edebilirsin ama ben ses tekerleği olmasını sevdiğim için kullandığım klavyede aynı fiyatlardaysa R75 almayı daha mantıklı buluyorum.

Siyah modeli ile bunun arasında switch farkı var mı?

İkiside güzel klavye hatta elimin altında R75 var şuanda kullanıyorum ama bendeki siyah modeli. Mchose da iyi tercih edebilirsin ama ben ses tekerleği olmasını sevdiğim için kullandığım klavyede aynı fiyatlardaysa R75 almayı daha mantıklı buluyorum.
Bence de farklı bir alternatif aramaya gerek yok ama belki özellikle ses terkerliği olanı istemiştir.

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874

MCHOSE G75Pro ile arasında kaldım. (tüm forum bunu kullanıyor ve öneriyor). Sadece kablolu kullanacağım, hangisini alırsam alayım, o yüzden kablolu olması bir eksi değil benim için. RGB LED'lerle hiçbir işim yok. Mümkün olduğunca sessiz ve dayanıklı bir klavye lazım. Keycaps'leri ve rengi çok hoşuma gitti. Ses tekerleği olmasa da olur ama kozmetik olarak güzel duruyor. %75 bir klavye istiyorum. Farklı önerilere açığım. Bütçe 2000 ama çok iyi bir öneriniz varsa azıcık daha bekleyip onu da alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

MCHOSE alabiliyorsan o daha iyi. Ancak ikisi de güzel. Bu arada neden kablosuz kullanmıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı