Çözüldü Royal Kludge R75 Anti-Ghosting çalışmıyor

• Konuyu başlatan Xqoar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 406
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xqoar

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Royal Kludge'nin R75 modelli klavyesini aldım. Klavye bugün elime ulaştı ve internet üzerinde birkaç test yaptım. Klavyede Anti-Ghosting özelliği olmasına rağmen aynı anda basışlarda maksimum 6 tane tuşu algılıyor. Bunu nasıl çözebiliriz? İade mi edeyim?

Çözüm
Bu modelde sanırım zaten 6 tuş anti ghosting destekleniyor. Benzer konular önceden forumda açılmış ve herkes Fn+B kombinasyonuyla 6 tuş anti ghosting açıldığını belirtmiş.
Bu modelde sanırım zaten 6 tuş anti ghosting destekleniyor. Benzer konular önceden forumda açılmış ve herkes Fn+B kombinasyonuyla 6 tuş anti ghosting açıldığını belirtmiş.

Çözüm
Bu modelde sanırım zaten 6 tuş Anti-Ghosting destekleniyor. Benzer konular önceden forumda açılmış ve herkes FN+b kombinasyonuyla 6 tuş Anti-Ghosting açıldığını belirtmiş.

Hocam teşekkür ederim. 6 tuş Anti-Ghosting değilmiş. FN+b kombinasyonunu yaptıktan sonra tüm tuşları algılıyor. 20'e yakın tuşu bastım bir sorun yok. Kullanım kılavuzu üzerinde belirtilmiş zaten. Şu an gördüm. 6 ve ful olmak üzere 2 farklı modu mevcutmuş.

Hocam teşekkür ederim. 6 tuş anti-ghosting değilmiş. Fn+B kombinasyonunu yaptıktan sonra tüm tuşları algılıyor. 20'e yakın tuşu bastım bir sorun yok. Sanırım açmak gerekiyormuş teşekkürler.
Rica ederim ben de öğrenmiş oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…