Royal Kludge R75 ve Leobog Reaper Switchler Aula F75 ses videolarındaki gibi olmadı

Echoecho

Femtopat
Daha fazla  
İnternetteki Aula F75 ses testi videolarındaki leobog reaper switchli F75'lerin inanılmaz bir sesi olduğu için ben de kendi klavyemi onlara benzetmeye çalıştım ve bugün 85 tane leobog reaper switch aldım ve RK R75 klavyeme taktım fakat onların sesine pek benzemedi, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Videolarda sesi nasıl bilmiyorum ama bende reaper switchli F75 vardı, öyle çok iyi değildi sesi. Yani bana göre biraz fazla sesliydi. Sizin zevkiniz nasıldır bilmiyorum ama biraz gürültülü gelmişti bana.

Videolarda sesi nasıl bilmiyorum ama bende reaper switchli F75 vardı, öyle çok iyi değildi sesi. Yani bana göre biraz fazla sesliydi. Sizin zevkiniz nasıldır bilmiyorum ama biraz gürültülü gelmişti bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben videoyu izledikten sonra reaper switch almaya karar verdim ama işte benimki buna hiç benzemedi.

Hocam video açılmıyor bir güncellemeyi dener misin? Aradığın ses nasıldır bilmiyorum ama reaper switchlerden daha tok bir ses arıyorsan klavyeye en fazla yapabileceğin tape mod yapmak bir de kasanın içinde alt tabanında biraz boşluk varsa az bir miktar elyaf yada pamuk koyabilirsin.
Yani R75 zaten yalıtıma sahip bir klavye ama daha tok ses olsun diyorsan bu ikisini yapabilirsin en fazla.

Yada diğer bir seçenek iade imkanın varsa iade edip zevkine daha uygun bir switch almak olur.

Niyeyse video attığımda böyle gözüküyor linki değiştirdiğimde bile. Benim aradığım biraz tok bir ses ve elimdekiyle idare etmeye çalışacağım, önerilerin için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Tamam hocam buldum videoyu bir şekilde. Bendekinde de sesi böyleydi diye hatırlıyorum zaten, yani buna yakındı. Sizin ki tam olarak böyle olmadıysa dediğim gibi biraz daha toklaştırmak istiyorsan sesini tape mod ve bir miktar pamuk koymayı deneyebilirsin. Örnek amaçlı bir video bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…