Royal Kludge R75 vs Royal Kludge M75 vs Ajazz AK820 Pro

ketcupinyo

Picopat
Daha fazla  
R75 ile M75 modelleri arasındaki fark sanırım M75'in kablosuz bağlanabilmesi. Bu 3 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Başka öneri yapmayın, sadece bu 3 klavye üzerinde konuşalım.

R75 ile M75 modelleri arasındaki fark sanırım M75'in kablosuz bağlanabilmesi. Bu 3 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Başka öneri yapmayın, sadece bu 3 klavye üzerinde konuşalım.
R75 ve diğerleri arasında biraz fiyat farkı var normal olarak. Daha üstün çıkmak istemiyorsan R75 de yeterli olur. Diğer ikisi arasında sesini daha çok sevdiğimden gift switch ak820 pro seçerdim ben.

AK820 Pro kendim de kullanıyorum TFT ekranı ve sesinden dolayı çok hoşuma gitmişti onu öneririm.

R75 ve diğerleri arasında biraz fiyat farkı var normal olarak. Daha üstün çıkmak istemiyorsan R75 de yeterli olur. Diğer ikisi arasında sesini daha çok sevdiğimden gift switch AK820 Pro seçerdim ben.

R75 ve diğerleri arasında biraz fiyat farkı var normal olarak. Daha üstün çıkmak istemiyorsan R75 de yeterli olur. Diğer ikisi arasında sesini daha çok sevdiğimden gift switch AK820 Pro seçerdim ben.

AK820 ve M75 2200 TL R75 ise 1500TL. Sahibinden'de sıfırlarını buldum. Fiyat benim için sıkıntı olmaz. Kafam zaten Ajazz'daydı. Kasası kötü diyenler var siz ne düşünüyorsunuz?

Zevkine göre al iyiler zaten. Ben AK820 Pro alırım sanırım.
Kasası sağlam değil, plastik yığını diyenler var siz ne düşünüyorsunuz?

Kasasında herhangi bir sorun gördüğümü hatırlamıyorum. Zaten hepsi kasa olarak aynı sayılır. ABS plastik, içinde 4-5 kat foam vs.
Duvara fırlatmadığın sürece bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…