Royal Kludge R75 vs Royal Kludge M75

catari

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

M75 4 katmanlı yalıtım sunarken; R75 yanlış bilmiyorsam 3 katmanlı. Ayriyeten M75'te ekran var.

Switch farkı var. Aynı zamanda R75 3 katmanlı yapıya sahip, M75 4 katmanlı. Sesi muhtemelen daha iyidir, YouTube'dan bakmak lazım. 700 TL'lik farkın %80'lik kısmı kablosuz olması.

M75 4 katmanlı yalıtım sunarken; R75 yanlış bilmiyorsam 3 katmanlı. Ayriyeten M75'te ekran var.

Ekran sadece bağlantı modunu gösteriyor sanırım. Diğer ekranlı klavyelerdeki gibi GIF, görsel koymaya yaramıyor.

Acıkcası pek videoya rastlayamadıgım icin konu actım zaten ama tamamiyla aynı olmadıgı icin ekstra katmanlı oldugu icin m75 alacagım sanırım. Hali hazırda kablosuz olmasını istiyordum zaten.

Acıkcası pek videoya rastlayamadıgım icin konu actım zaten ama tamamiyla aynı olmadıgı icin ekstra katmanlı oldugu icin m75 alacagım sanırım. Hali hazırda kablosuz olmasını istiyordum zaten.

Ek seçenek olarak Roual Kludge L75 ve VGN V87 bakabilirsiniz hocam. Hepsi guzel klavyeler.

Tasarımsal olarak M75 ve L75 hoşuma gitti. L75'te fazladan modlanabilir tuslar haric bir farklılıgı bulunuyor mu?

5 katmanlı yalıtımla gelme avantaji var L75'in sesi daha guzel geliyor kulaga. Onun disi elle tutulur fark yok.
Biraz kafam karıştı suan M75 tasarımsal olarak daha hosuma gitti ama L75'in 5 katmanlı olması da güzel. Siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…