Royal Kludge R87 Pro alınır mı?

Agony1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800XT+13400F
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum attığın klavyelerden en iyisi Pusat K3 burada.

Nedir bütçe? Bunlar alınmaz çünkü.

Özelliklerine bakmadım ama bu üç marka arasında bir tek Redragon güven veriyor.

R87 pronun yanında bunlar alınmaz hocam en iyisi r87 pro olur ama bütçenizi söylerseniz başka seçenekler de gösterebiliriz.

Redragon kullanan biri olarak kesinlikle Redragon tavsiye ederim zira kendileri hele Amerika'da çok trend ve popüler bir marka hatta genel olarak yurt dışında popüler. Ürünleri kaliteli. Neden Türkiye'de pek bilinmiyorlar bilmiyorum.

Bu arada ben sizin attığınız Redragon brahmanın diğer modeli olan brahma Pro modelini kullanıyorum onun için tavsiye ettim brahma modeli iyi çünkü.

Sakın attığınız o Pusat'ı almayın çünkü lazer baskı ile yapılmış yani tuşların üzerindeki baskı soyulacak demektir bir zaman sonra.

Son düzenleme:

Hocam bütçe olduğu için R87 Pro mantıklı geldi açıkçası herhalde fiyat farkından dolayı arada belli bir kalite farkı vardır. Sormak istediğim bir soru daha var R87 Pro'nun yazılımı iyi midir bir de incelemesini Türkçe bulamadım herhangi bir eksi yönü var mıdır? (Pusat uyarısı için sağ ol )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…