zMathes Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Öncelikle herkese selamlar. %75 klavye ararken bu klavyeyi buldum. Klavyenin videolarını izlerken klavyenin sesi hoşuma gitti. Acaba klavye oyun için güzel midir? Bu klavyeyi mi alayım yoksa başka önerebileceğiniz klavyeler var mıdır?
Öncelikle herkese selamlar. %75 klavye ararken bu klavyeyi buldum. Klavyenin videolarını izlerken klavyenin sesi hoşuma gitti. Acaba klavye oyun için güzel midir? Bu klavyeyi mi alayım yoksa başka önerebileceğiniz klavyeler var mıdır?
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Güzeldir kardeşim ben kullanıyorum.
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 17 Temmuz 2025 #3 L3US dedi: Güzeldir kardeşim ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... LoL'de parmaklar klavye üzerindeyken kendi kendine tuş gömülme sorunu var mı?
L3US dedi: Güzeldir kardeşim ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... LoL'de parmaklar klavye üzerindeyken kendi kendine tuş gömülme sorunu var mı?
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #4 blackripper dedi: LoL'de parmaklar klavye üzerindeyken kendi kendine tuş gömülme sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Tuşlar çok sert değil onu söyleyeyim, LoL oynamıyorum o yüzden net bilgi vermem kusura bakmayın.
blackripper dedi: LoL'de parmaklar klavye üzerindeyken kendi kendine tuş gömülme sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Tuşlar çok sert değil onu söyleyeyim, LoL oynamıyorum o yüzden net bilgi vermem kusura bakmayın.