Royal Kludge RK R87 alınır mı?

2kvitsxq

Decapat
Daha fazla  
Klavyenin incelemelerine baktım biraz ve düzgün bir klavye gibi duruyor fakat ürünün hiç Türkçe bir incelemesi yok. Yani bu sanki Türkiye'de satılmıyor gibi hiçbir forum da göremedim. Sinerji'de buldum fakat böyle bir klavye için ucuz geldi yani bir sıkıntısı falan mı var?

Ürün linki burada

Baktığıma göre kablosu sıkıntılı sanırım.

Alınır hocam Royal Kludge'nin tüm klavyeleri gayet iyi.

Kabloda çok hor kullanılmazsa hiçbir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum zaten sabit kalıyor.

Harfler transparan değil hocam.

kablo sorun oluşturmaz, en fazla type c kablo alırsın hall olur

Hocam fiyatının garip gelmesi Logitech, Razer, Steelseries gibi markaların ürünlerinin aşırı pahalı olmasından kaynaklı olabilir. Klavyenin özelliklerini biraz inceledim ve alınabilir gibi duruyor.

Alınır hocam Royal Kludge'nin tüm klavyeleri gayet iyi.

Kabloda çok hor kullanılmazsa hiçbir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum zaten sabit kalıyor.

Kablo kutudan çıktığından itibaren sıkıntılı ve çalışmasına engel oluyor okuduğuıma göre, çözümü yeni bir Type-C kablo.

@N1cht aslında yurt içi zorunlu değilse daha iyi seçeneğiniz var ama yeni gelen yasa sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…