M mammiv Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Hep gördüğüm bir klavyeydi fakat stok bulamıyordum. Şimdi Sinerji'ye gelmiş ama fiyatı biraz pahalı ve bağlantı sorunu yaşadığını söyleyenler de var. Kararsız kaldım.
Hep gördüğüm bir klavyeydi fakat stok bulamıyordum. Şimdi Sinerji'ye gelmiş ama fiyatı biraz pahalı ve bağlantı sorunu yaşadığını söyleyenler de var. Kararsız kaldım.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.873 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Normalde vergili fiyatı 1500Tlydi şu anda çok pahalı. Daha güzel klavyeler bulunabilir bence.
M mammiv Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 N1cht dedi: Normalde vergili fiyatı 1500TL'ydi şu anda çok pahalı. Daha güzel klavyeler bulunabilir bence. Genişletmek için tıkla... Benzer ya da daha düşük fiyata öneriniz var mı hocam. Benim aklımda K617 Fizz ve bu var şu anlık.
N1cht dedi: Normalde vergili fiyatı 1500TL'ydi şu anda çok pahalı. Daha güzel klavyeler bulunabilir bence. Genişletmek için tıkla... Benzer ya da daha düşük fiyata öneriniz var mı hocam. Benim aklımda K617 Fizz ve bu var şu anlık.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 28 Ağustos 2024 #4 Redragon Fizz kullanıyorum Kasım ayından beri, oldukça memnunum. Yapıştır geç. Kablosuz istiyorsan Redragon Draconic alabilirsin.
Redragon Fizz kullanıyorum Kasım ayından beri, oldukça memnunum. Yapıştır geç. Kablosuz istiyorsan Redragon Draconic alabilirsin.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.873 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 mammiv dedi: Benzer ya da daha düşük fiyata öneriniz var mı hocam. Benim aklımda K617 Fizz ve bu var şu anlık. Genişletmek için tıkla... K617 yerine GK61 çok daha mantıklı bir seçenek.
mammiv dedi: Benzer ya da daha düşük fiyata öneriniz var mı hocam. Benim aklımda K617 Fizz ve bu var şu anlık. Genişletmek için tıkla... K617 yerine GK61 çok daha mantıklı bir seçenek.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.415 Çözümler 16 28 Ağustos 2024 #6 DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah Bunlardan birini al geç. Beyazı hot swap diğeri değil. Siyahı gasket. Tercih senin. @Motionless IN White hocam EK75 i kullanıyor bilgi verebilir. İnceleme: Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah Bunlardan birini al geç. Beyazı hot swap diğeri değil. Siyahı gasket. Tercih senin. @Motionless IN White hocam EK75 i kullanıyor bilgi verebilir. İnceleme: Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 mammiv dedi: Benzer ya da daha düşük fiyata öneriniz var mı hocam. Benim aklımda K617 Fizz ve bu var şu anlık. Genişletmek için tıkla... DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz Bunu alın.
mammiv dedi: Benzer ya da daha düşük fiyata öneriniz var mı hocam. Benim aklımda K617 Fizz ve bu var şu anlık. Genişletmek için tıkla... DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz Bunu alın.
M mammiv Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 VenomSnake dedi: DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah Bunlardan birini al geç. Beyazı hot swap diğeri değil. Siyahı gasket. Tercih senin. @Motionless IN White hocam EK75'i kullanıyor bilgi verebilir. İnceleme: Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi Genişletmek için tıkla... Hocam satıldığı siteye ne diyorsunu peki? Connectgame hakkında okuduğum mesajlar pek iç açıcı değil açıkçası.
VenomSnake dedi: DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Brown Switch-Beyaz DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah Bunlardan birini al geç. Beyazı hot swap diğeri değil. Siyahı gasket. Tercih senin. @Motionless IN White hocam EK75'i kullanıyor bilgi verebilir. İnceleme: Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi Genişletmek için tıkla... Hocam satıldığı siteye ne diyorsunu peki? Connectgame hakkında okuduğum mesajlar pek iç açıcı değil açıkçası.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #9 mammiv dedi: Hocam satıldığı siteye ne diyorsunu peki? Connectgame hakkında okuduğum mesajlar pek iç açıcı değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... İade dışında bir sorunları yok birsürü markanın distribitörüler. Attığım klavye de sorun çıkarmayacak bir klavye rahatlıkla alınabilir.
mammiv dedi: Hocam satıldığı siteye ne diyorsunu peki? Connectgame hakkında okuduğum mesajlar pek iç açıcı değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... İade dışında bir sorunları yok birsürü markanın distribitörüler. Attığım klavye de sorun çıkarmayacak bir klavye rahatlıkla alınabilir.
M mammiv Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #10 MuratTheFounder dedi: İade dışında bir sorunları yok bir sürü markanın distribitörüler. Attığım klavye de sorun çıkarmayacak bir klavye rahatlıkla alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Şimdi sipariş ettim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.
MuratTheFounder dedi: İade dışında bir sorunları yok bir sürü markanın distribitörüler. Attığım klavye de sorun çıkarmayacak bir klavye rahatlıkla alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Şimdi sipariş ettim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.