Royale Kludge RK61 nereden alınır?

3 modlu RGB versiyonundan alacağım. Yenilerinde Type-C girişi soldaymis sanırım. Banggood'dan alabilirim ama bir sürü satıcı var hangisini almalıyım? Bu fiyata değecek bir klavye mi?

Banggood'da tek satıcı var. Tek farklılık iki-üç mod ve RGB olup olmaması. Bu fiyata kablosuz için değer.

Banggood'da tek satıcı var. Tek farklılık iki-üç mod ve RGB olup olmaması. Bu fiyata kablosuz için değer.
Hocam link atabilir misiniz?
Bu klavyenin tuşlarının yanlarının açık olması hiç hoşuma gitmiyor hocam.

Klavyenin tuşlarının yanları açık değil hocam aslında puding misali ve çok güzel duruyorlar. Kablosuz şart değilse MK61 çok daha üst düzey RK61'e göre switch açısından. Ama modifiye etmek daha zor, optik switch piyasada belli şeyleri var.

Yanlarının açık olması derken hocam? Deneyimlerimi açıklarım.

Demek istediğinizi anladım hocam. Pudding olması, gerçekten kaymak pudding gibi yahu. RGB olarak daha iyi görüntü veriyor bilginize.

@ImDominatingU dediği gibi kablosuz şart değilse MK61 switch bakımından daha iyi.

Hocam aslında ben Logitech g213 prodigy'deki ışıklandırmadan hoşlanıyorum fakat RK61'in ışıklandırması da fena gelmedi. MK61 çok açık duruyor. Ayrıca kablosuz olması önemli benim için. RK61'i kahverengi switch alıp ileride sarı switchler ile değiştirmek istiyorum olmaz mı?

Değiştirmen mümkün evet olur. Değiştireceksen ve kablosuz şartsa RK61 al geç hocam. Switchi de değişirim dediğine göre zaten çok iyi olur. Ayrıca, Aliexpress'te ilk sipariş indirimi varsa şu an al malum DOLAR ile alışveriş yaptığımız için o ürünlerin fiyatı düşmeyecek, artacak. Depolamış olursun. Gateron Pro al bu arada pre-lubed oluyorlar.

Hocam Banggood ilk alışverişe ücretsiz ürün veriyor. Bunu kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…