Steam Rozeti gelmedi

batu.ll

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.50 GHz, Ram: 16 Gb, İşletim Sistemi: Windows 11, Ekran Kartı: Geforce RTX 3050 Tİ, Mouse: Hxsj T66
Bugün birkaçtane oyun aldım ve kütüphanemdeki oyun sayısı 50'yi geçti ama tahsilat görevlisi rozeti gelmedi?

Ekran görüntüsü 2025-02-02 204056.png

Kütüphanede olan oyun değil, profilde olan oyunlara bakılır. 50 oyun satın almışsan ve aldığın oyunlarda "profil özellikleri sınırlı" yazmıyorsa rozet alırsın. İstersen profilini at, birlikte bakalım.

Key olarak aldıysan bazı oyunlar +1 eklemiyor. Kütüphaneye bakma profilindeki rozete tıkla kaç oyun sahibi olduğun yazıyor.
anladım hocam da bu key dediğin nedir tam olarak

Kütüphanede olan oyun değil, profilde olan oyunlara bakılır. 50 oyun satın almışsan ve aldığın oyunlarda "profil özellikleri sınırlı" yazmıyorsa rozet alırsın. İstersen profilini at, birlikte bakalım.
anladım hocam sağolun

Ücretsiz oyunlar ve şu ibarenin olduğu oyunlar sayılmıyor:

Eki Görüntüle 2414793
yarısı ücretli yarısı ücretsiz nerdeyse ondan olmamıştır o zaman hocam anladım sağolun

Steam CD key satılıyor ya sitelerde. 2,3 liraya anime oyunlar falan bazıları +1 sayılmıyor. Ama eğer Steam üzerinden aldıysanız rozete tıklayın şu kadar oyun sahibi diye yazar. Bedava oyunlar sayılmaz zaten.
Oyunun mağaza sayfasında "Profil özellikleri sınırlı" yazıyorsa sayılmaz. Yoksa CD key ile alınan oyunlarda bu yazı bulunmuyorsa sayılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı