Yani rozetim gözükmüyor mu eğer öne çıkarmaz isem? Öyle mi olması gerek?Çıkarmayı seçseydiniz görürdünüz herhalde. Mesajların yanındaki kısımdangizliyor;gizliyordu, bozulmuş;bozulmamış, yavaş çalışıyor.
Profil fotosunun altındaki yerden söz ediyoruz değil mi? Mesela az önce sizden gitti şimdi geri geldi.Olayı çözmeye çalışıyorum, biraz değişik çalışıyor. Ama olay o şekilde. Mesajın yanındaki kısımda görünüp görünmemesi ayarı.
Evet. Sanırım söylediğim şekilde çalışıyor. Yani hiçbiri seçili değilse hepsini gösteriyor. Sizin de bir tane olduğunu varsayıyorum. O yüzden sizin seçmeniz veya seçmemeniz bir şey ifade etmiyor.Profil fotosunun altındaki yerden söz ediyoruz değil mi? Mesela az önce sizden gitti şimdi geri geldi.
Değişikmiş.Evet. Sanırım söylediğim şekilde çalışıyor. Yani hiçbiri seçili değilse hepsini gösteriyor. Sizin de bir tane olduğunu varsayıyorum. O yüzden sizin seçmeniz veya seçmemeniz bir şey ifade etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.