RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 18 Ocak 2023 #1 Dikkat ettim benim ve neqetria hocamın mahalle bilgisayarcısı rozeti prime777 hocamın ise kıdemli üye rozeti kalktı. Çift rozet özelliğini mi kaldırıyorsunuz? Bir süre o konuya mesaj yazmadığımızda otomatik olarak kalkıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Dikkat ettim benim ve neqetria hocamın mahalle bilgisayarcısı rozeti prime777 hocamın ise kıdemli üye rozeti kalktı. Çift rozet özelliğini mi kaldırıyorsunuz? Bir süre o konuya mesaj yazmadığımızda otomatik olarak kalkıyor mu?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 18 Ocak 2023 #2 Merhaba, Rozetler aylık olarak verildiğinden dolayı geçerlilik süresini yitirmiş olabilir. Yine de sistemsel bir hata olup olmadığını kontrol edeceğiz.
Merhaba, Rozetler aylık olarak verildiğinden dolayı geçerlilik süresini yitirmiş olabilir. Yine de sistemsel bir hata olup olmadığını kontrol edeceğiz.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.934 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Ocak 2023 #3 RufatM dedi: Çift rozet özelliğini mi kaldırıyorsunuz? Bir süre o konuya mesaj yazmadığımızda otomatik olarak kalkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk soru hayır, ikinci soru evet olabilir. Sistem kontrol ediyor.
RufatM dedi: Çift rozet özelliğini mi kaldırıyorsunuz? Bir süre o konuya mesaj yazmadığımızda otomatik olarak kalkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk soru hayır, ikinci soru evet olabilir. Sistem kontrol ediyor.