- Katılım
- 4 Nisan 2018
- Mesajlar
- 2.043
- Çözümler
- 14
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. GTA arkada açık değil fakat hala bu hatayı veriyor. Bunu nasıl çözeceğim? GTA'yı silip baştan da kuramam internetim yavaş maalesef.
Steam mı Epic mi?
Bu hatayı çözenler sanırım ya oyunu Rockstar'ın kendi uygulaması ile silmişler sonra tekrar yüklemişler bir diğer yöntem ise hem Rockstar hem de Epic veya Steam her ne ise oradan doğrulamak olmuş.
Hocam Steam yüklü mü? Yüklü değilse yükleyin arkada açıkken girin, steam id'nizi almazsa RP serverine giremezsiniz.Epic.
Oyunu silip kuramam maalesef ama safe mode de ve GTA Online de düzgün çalışıyor oyun.
Hocam Steam yüklü mü? Yüklü değilse yükleyin arkada açıkken girin, Steam ID'nizi almazsa RP serverine giremezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.