EnesCelenK Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Resimde gördüğünüz gibi sadece bu oyun değil diğer oyunda da yapıyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-03 141303.png 3 MB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Resimde gördüğünüz gibi sadece bu oyun değil diğer oyunda da yapıyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 EnesCelenK dedi: Resimde gördüğünüz gibi sadece bu oyun değil diğer oyunda da yapıyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu genelde ekran kartının yetersizliğinden oluyor hocam ama diğer arkadaşlar belki daha iyi biliyordur. Artı 0 Eksi
EnesCelenK dedi: Resimde gördüğünüz gibi sadece bu oyun değil diğer oyunda da yapıyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu genelde ekran kartının yetersizliğinden oluyor hocam ama diğer arkadaşlar belki daha iyi biliyordur.
KS KS EnesCelenK Femtopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 K.Makise dedi: Bu genelde ekran kartının yetersizliğinden oluyor hocam ama diğer arkadaşlar belki daha iyi biliyordur. Genişletmek için tıkla... ekran kartım nvidia geforce gt 1030 bu oyun için yeterli değilmi hocam Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Bu genelde ekran kartının yetersizliğinden oluyor hocam ama diğer arkadaşlar belki daha iyi biliyordur. Genişletmek için tıkla... ekran kartım nvidia geforce gt 1030 bu oyun için yeterli değilmi hocam
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #4 EnesCelenK dedi: Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 1030 bu oyun için yeterli değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Başka emülatörlerdede oluyor mu böyle. Artı 0 Eksi
EnesCelenK dedi: Ekran kartım NVIDIA GeForce GT 1030 bu oyun için yeterli değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Başka emülatörlerdede oluyor mu böyle.