TeknoDeha Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Böyle bir hata aldım God of War kurmak istiyorum çözümü var mı acaba? CPU yetmez diyor galiba ama başka bir çzöüm yolu var mı acil. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-21 121008.jpg 114,4 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
Böyle bir hata aldım God of War kurmak istiyorum çözümü var mı acaba? CPU yetmez diyor galiba ama başka bir çzöüm yolu var mı acil.
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 21 Temmuz 2024 #2 Birçok hata olabilir. İlk önce sistemin ne? Oyunun emülatör ayarlarını atar mısın? Eğer uygulamadıysan, God of War: Ascension Bu ayarları uygula. Oyunu güncellememiş olabilirsin. Rehber: RPCS3 oyun nasıl güncellenir? Buradan bakarak oyunu güncelle. Oyun İngame yani birçok problemi olan bir oyun. Eğer işlemcin iyi değilse açılmaması normal.
Birçok hata olabilir. İlk önce sistemin ne? Oyunun emülatör ayarlarını atar mısın? Eğer uygulamadıysan, God of War: Ascension Bu ayarları uygula. Oyunu güncellememiş olabilirsin. Rehber: RPCS3 oyun nasıl güncellenir? Buradan bakarak oyunu güncelle. Oyun İngame yani birçok problemi olan bir oyun. Eğer işlemcin iyi değilse açılmaması normal.