Cananan Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 İndirdiğim sitede indir dediğimde { "Code": "account_trouble", "Message": "account trouble. Please log into your B2 account at www.backblaze.com.", "Status": 403. } diye bir mesaj alıyorum. Nasıl çözeceğim?
İndirdiğim sitede indir dediğimde { "Code": "account_trouble", "Message": "account trouble. Please log into your B2 account at www.backblaze.com.", "Status": 403. } diye bir mesaj alıyorum. Nasıl çözeceğim?
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 6 Eylül 2024 #2 Hangi siteden indiriyorsun? Eğer oyun ROM'u indireceksen, Romsfun'dan indirebilirsin.
Cananan Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Oslo.1 dedi: Hangi siteden indiriyorsun? Eğer oyun ROM'u indireceksen, Romsfun'dan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... romsfundan yükleyince bu hatayı alıyordum fakat artık almıyorum
Oslo.1 dedi: Hangi siteden indiriyorsun? Eğer oyun ROM'u indireceksen, Romsfun'dan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... romsfundan yükleyince bu hatayı alıyordum fakat artık almıyorum