Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Oyunu başlattığım zaman bu hatayı alıyorum.
KS KS Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #11 Traviss Bickle dedi: Sadece TLoU serisi için bakıyorsanız, PS4 kiralamakta güzel bir fikir olabilir. Genişletmek için tıkla... PSNOW almayı düşünüyorum ama ülkemizde nasıl çalışır emin değilim. Artı 0 Eksi
Traviss Bickle dedi: Sadece TLoU serisi için bakıyorsanız, PS4 kiralamakta güzel bir fikir olabilir. Genişletmek için tıkla... PSNOW almayı düşünüyorum ama ülkemizde nasıl çalışır emin değilim.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 28 Kasım 2020 #12 @Yosemite Sam PlayStation Now hakkında daha detaylı bilgi sunabilir misiniz? Nasıl çalışır ve RPCS3 gibi Emulatörlerden farkı nedir? Artı 0 Eksi
@Yosemite Sam PlayStation Now hakkında daha detaylı bilgi sunabilir misiniz? Nasıl çalışır ve RPCS3 gibi Emulatörlerden farkı nedir?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #13 Traviss Bickle dedi: @Yosemite Sam PlayStation Now hakkında daha detaylı bilgi sunabilir misiniz? Nasıl çalışır ve RPCS3 gibi Emulatörlerden farkı nedir? Genişletmek için tıkla... GeForce Now gibi düşünün hocam. Online stream servisi. TLOU yayını izliyor gibi ama oynuyorsunuz. Artı 0 Eksi
Traviss Bickle dedi: @Yosemite Sam PlayStation Now hakkında daha detaylı bilgi sunabilir misiniz? Nasıl çalışır ve RPCS3 gibi Emulatörlerden farkı nedir? Genişletmek için tıkla... GeForce Now gibi düşünün hocam. Online stream servisi. TLOU yayını izliyor gibi ama oynuyorsunuz.