T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #11 Oyunun boyutu kac MB? Buyuk ihtimalle yanlis dosyayi indirdin.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Şubat 2021 #12 Korsana destek olmasa da irfan hocamın da dediği gibi yanlış bir dosya indirmiş olabilirsiniz. Yukarıdan verdiğim linkten indirin.
Korsana destek olmasa da irfan hocamın da dediği gibi yanlış bir dosya indirmiş olabilirsiniz. Yukarıdan verdiğim linkten indirin.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #13 Aeronight dedi: Bu linkten indirdim. Zaten indirmeyi oyun içinde yapması gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bu sekilde indirilen dosyalar calismiyor. Oyunun icinde indirme yapabilen hic gormedim. Birkac arkadas daha boyle sorun yasamisti. İrfan#6345 adresine yazarsan link atabilirim. Forum korsana destek vermiyor.
Aeronight dedi: Bu linkten indirdim. Zaten indirmeyi oyun içinde yapması gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bu sekilde indirilen dosyalar calismiyor. Oyunun icinde indirme yapabilen hic gormedim. Birkac arkadas daha boyle sorun yasamisti. İrfan#6345 adresine yazarsan link atabilirim. Forum korsana destek vermiyor.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #14 Peki indiriyorum. Olursa çözüm olarak işaretleyeceğim. Ayrıca korsan olduğunu bilmiyordum. The Last of Us download yazdım bu siteyi buldum.
Peki indiriyorum. Olursa çözüm olarak işaretleyeceğim. Ayrıca korsan olduğunu bilmiyordum. The Last of Us download yazdım bu siteyi buldum.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #15 Arkadaslar, korsana destek yok. Linkleri silmeniz lazim. @kratosdeniz @Aeronight
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #16 Bu siteden indirmiştim daha önce. Siyah ekranda kalıyordu oyunum.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 22 Şubat 2021 #17 Traviss Bickle dedi: Bu sekilde indirilen dosyalar calismiyor. Oyunun icinde indirme yapabilen hiç gormedim. Birkac arkadas daha boyle sorun yasamisti. İrfan#6345 adresine yazarsan link atabilirim. Forum korsana destek vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarı da link verdim. RPCS3 direk PS3 oyunlarının dosyasını istediği için ben hep buradan indiriyorum. Ve sorun çıkmıyor.
Traviss Bickle dedi: Bu sekilde indirilen dosyalar calismiyor. Oyunun icinde indirme yapabilen hiç gormedim. Birkac arkadas daha boyle sorun yasamisti. İrfan#6345 adresine yazarsan link atabilirim. Forum korsana destek vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarı da link verdim. RPCS3 direk PS3 oyunlarının dosyasını istediği için ben hep buradan indiriyorum. Ve sorun çıkmıyor.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #18 Aeronight dedi: Olursa çözüm olarak işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Indikten sonra sorun yasadiginda (seninle alakali degil ama buyuk ihtimal yasarsin, o yuzden bunu yaziyorum) burdan yazabilirsin dostum.
Aeronight dedi: Olursa çözüm olarak işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Indikten sonra sorun yasadiginda (seninle alakali degil ama buyuk ihtimal yasarsin, o yuzden bunu yaziyorum) burdan yazabilirsin dostum.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #19 Söylediğim gibi buradan indirdiğimde oyun siyah ekranda kaldı.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 22 Şubat 2021 #20 Aeronight dedi: Bu siteden indirmiştim daha önce. Siyah ekranda kalıyordu oyunum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarla ilgili sorun. Siyah ekranda kalmiyor, cokuyor. Guncelleme yapilmadigi ve PPU LLVM Java Mode Handling: true seklinde ayarlanmadigi surece oyun acilmaz zaten.
Aeronight dedi: Bu siteden indirmiştim daha önce. Siyah ekranda kalıyordu oyunum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarla ilgili sorun. Siyah ekranda kalmiyor, cokuyor. Guncelleme yapilmadigi ve PPU LLVM Java Mode Handling: true seklinde ayarlanmadigi surece oyun acilmaz zaten.