RPCS3 Uncharted 1"the PS3 application has likely crashed you can close it" hatası

efebilgin07

Centipat
Daha fazla  
Uncharted 1 oynamak istiyorum fakat oyunu her açtığım zaman siyah ekranda sol üst kısımdaki kutucukta "the PS3 application has likely crashed you can close it" yazıyor ve oyun açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Uncharted 1-2-3 açmayı başarabilseniz bile çok üst düzey sistemlerle ancak oynayabilirsiniz.

Uncharted 1-2-3 açmayı başarabilseniz bile çok üst düzey sistemlerle ancak oynayabilirsiniz.

Sistemim zaten güçlü ben oyunun sorununu çözüp oynamak istiyorum.
Sistem:
Ryzen 5 5600.
Radeon RX 7600 8 GB.
8+8 16 GB RAM.

Sistemim zaten güçlü ben oyunun sorununu çözüp oynamak istiyorum.
Sistem:
Ryzen 5 5600.
Radeon RX 7600 8 GB.
8+8 16 GB RAM.
Bu sistemle oynayamazsınız. Benim bahsettiğim 4080 ekran kartları, 7900X gibi işlemciler.

Eğer ikna olmadım deneyeceğim dersen buradaki ayarları uygulayıp dene: Uncharted: Drake's Fortune

Örnek olarak oyunun 4070 Ti ile performansı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarları yaptım ama hata aynı

Hocam sorunu çözdüm meğer Benin oyunun ROM'u bozukmuş nopaystationdan pkg olarak indirdim çalıştı bir de hocam siz yetersiz demiştiniz ama oyun akıcı çalışıyor hem de yüksek çözünürlükte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…