Mehmet_Talha Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba, RPCS3'e God of War 3 kurdum, oyunu başlat deyince siyah ekran geliyor fakat hemen kapanıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
Merhaba, RPCS3'e God of War 3 kurdum, oyunu başlat deyince siyah ekran geliyor fakat hemen kapanıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.578 Çözümler 83 12 Temmuz 2023 #2 Mehmet_Talha dedi: RPCS3 Genişletmek için tıkla... Hızlı başlangıç sayfasındaki adımları uyguladınız mı? Mehmet_Talha dedi: God of War 3 kurdum Genişletmek için tıkla... Oyunu kurduktan sonra düzeltme yamasını uyguladınız mı? Artı 0 Eksi
Mehmet_Talha dedi: RPCS3 Genişletmek için tıkla... Hızlı başlangıç sayfasındaki adımları uyguladınız mı? Mehmet_Talha dedi: God of War 3 kurdum Genişletmek için tıkla... Oyunu kurduktan sonra düzeltme yamasını uyguladınız mı?
KS KS Mehmet_Talha Centipat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Herhangi bir yama mevcut değildir. Furkan1461 dedi: Hızlı başlangıç sayfasındaki adımları uyguladınız mı? Oyunu kurduktan sonra düzeltme yamasını uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım hala. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Herhangi bir yama mevcut değildir. Furkan1461 dedi: Hızlı başlangıç sayfasındaki adımları uyguladınız mı? Oyunu kurduktan sonra düzeltme yamasını uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... İnternetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım hala.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.578 Çözümler 83 14 Temmuz 2023 #4 Mehmet_Talha dedi: İnternetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım hala. Genişletmek için tıkla... Düşük boyutlu başka bir oyunu açmayı deneyip yazın, sisteminizi de detaylı bir şekilde yazın. Mehmet_Talha dedi: Herhangi bir yama mevcut değildir. Genişletmek için tıkla... Farklı bir sürümünü veya farklı bir siteyi de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mehmet_Talha dedi: İnternetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım hala. Genişletmek için tıkla... Düşük boyutlu başka bir oyunu açmayı deneyip yazın, sisteminizi de detaylı bir şekilde yazın. Mehmet_Talha dedi: Herhangi bir yama mevcut değildir. Genişletmek için tıkla... Farklı bir sürümünü veya farklı bir siteyi de deneyebilirsiniz.