Y YusufBalci Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Bildiğiniz gibi RPCS3 diye bir emülatör uygulaması var. God of War III oyununu indirdim klavyeden oynamak zor olduğu için PS3 koluyla oynamak istedim ama oyun kolunu emülatöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Bildiğiniz gibi RPCS3 diye bir emülatör uygulaması var. God of War III oyununu indirdim klavyeden oynamak zor olduğu için PS3 koluyla oynamak istedim ama oyun kolunu emülatöre nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz?
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 2 Nisan 2023 #2 Konu hakkında bilgi sahibi değilim ancak baktığım birkaç kaynağa göre karmaşık bir işlem değil gibi. Halihazırda sisteminizde yüklü bir PS3 sürücüsu varsa işe onu ya da onları kaldırarak başlayın. Daha sonra ise DsHidMini yazılımını indirin. Konuyu takipte olacağım. Adım adım yönlendirebilirim sizi dilerseniz. GitHub - nefarius/DsHidMini: Virtual HID Mini-user-mode-driver for Sony DualShock 3 Controllers Virtual HID Mini-user-mode-driver for Sony DualShock 3 Controllers - nefarius/DsHidMini github.com Eğer İngilizceniz iyiyse şu sitedeki adımları takip ederek kendiniz de yapabilirsiniz: How to Install/Remove - Nefarius' Project Documentation Projects devoted to USB input device emulation and game peripherals reverse engineering vigem.org Artı 0 Eksi
Konu hakkında bilgi sahibi değilim ancak baktığım birkaç kaynağa göre karmaşık bir işlem değil gibi. Halihazırda sisteminizde yüklü bir PS3 sürücüsu varsa işe onu ya da onları kaldırarak başlayın. Daha sonra ise DsHidMini yazılımını indirin. Konuyu takipte olacağım. Adım adım yönlendirebilirim sizi dilerseniz. GitHub - nefarius/DsHidMini: Virtual HID Mini-user-mode-driver for Sony DualShock 3 Controllers Virtual HID Mini-user-mode-driver for Sony DualShock 3 Controllers - nefarius/DsHidMini github.com Eğer İngilizceniz iyiyse şu sitedeki adımları takip ederek kendiniz de yapabilirsiniz: How to Install/Remove - Nefarius' Project Documentation Projects devoted to USB input device emulation and game peripherals reverse engineering vigem.org