RPG oyun önerisi

Kaanye

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, böyle saracak bir oyun arıyorum. Sürekli oynayabileceğim güzel bir oyun. Level kasmalı oynadığımız karakteri geliştirip savaştığımız vs item satabildiğimiz. Böyle güzel oyun biliyorsanız ya da başka bir oyun öneriniz varsa yazar mısınız? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, böyle saracak bir oyun arıyorum. Sürekli oynayabileceğim güzel bir oyun. Level kasmalı oynadığımız karakteri geliştirip savaştığımız vs item satabildiğimiz. Böyle güzel oyun biliyorsanız ya da başka bir oyun öneriniz varsa yazar mısınız? Teşekkür ederim.
skyrim, starfield, fallout new vegas, fallout 4, the witcher 3, cp2077, rdr2

skyrim, starfield, fallout new vegas, fallout 4, the witcher 3, cp2077, rdr2
bg3, divinity 1-2, poe2, diablo 4

Assassin's Creed Odyssey, AC Shadows'ta yeni çıktı ubisosft Plus alıp deneyebilirsin iyi diyorlar.

Konu sahibi daha çok online oyun istiyor gibi geldi bana, item satacak oyunlar olarak Metin2, Knight Online, Rise Online, Path of Exile 2, World of Warcraft, Albion Online vs aklıma başka gelmedi. CS2 oynuyorsanız haftalık düşürdüğünüz kasaları biriktirerek gamesatış gibi sitelerde satıp mmorpg altınlarına çevirebilirsiniz belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı