Merhaba arkadaşlar, Ben yiğit kartal! Yeni üye oldum ve sizinle tanıştığıma şimdiden memnun oldum. Konuya dönecek olursak arkadaşlar ben RPG oyunları oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum. Tera Online, Aion Online, Blade & Soul, Arche Age gibi oyunları oynayamıyorum malesef. Örneğin; Aion Online en düşük grafiklerde bile donuyo, takılıyo o yüzden parça toplamaya karar verdim lakin parçalardan hiç birşey anlamıyorum. Her türlü RPG oyununu oynayabileceğim parçalar istiyorum, Bütçem 1.300-1.500. Ve hiçbirşey anlamadığım halde bazı parçaları seçtim, beğendim bütçeme de uygun açıkcası ama bunlarla oynayabilirmiyim her türlü RPGyi? Yada almamam gereken birşeyimi alıyorum? Yada eksik olan birşey varmı? Bunları bana açıklarsanız, yardımcı olursanız sevinirim.
Evet, bazı forumlarda da konu açmıştım onlarda arttırmamı söyledi 8gb almamı önerdiler. Bende biraz baktım ve bunu alabilirim, sence nasıl? 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2133MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram
Aslında ne topladığım hakkında hiç bir fikrim yok sadece yorumlarına ve fiyatına bakarak bu parçaları topladım ama ne topladığım hakkında hiç bir fikrim yok Senin önerdiğinin linkini atabilirmisin?