RPG ürünleri nasıl satılır?

Eureka

Hectopat
Yer
M.2 SSD
Daha fazla  
Üzerinde uzun bir süredir uğraştığım birkaç RPG/FRP ürünüm var, bunları DriveThruRPG ve itch.IO üzerinden satışa koymaya çalıştım fakat ödeme yöntemleri üzerinde bir sürü sorun çıktı. Birinci sorun PayPal ile ödeme alınması (malum, ülkemizde PayPal kullanım dışı), ikinci sorun ise itch. -IO'da PayPal hariç stripe adlı başka bir ödeme yöntemi kullanılıyor fakat bu sistem de Türkiye'de çalışmıyor. Ürünümü uluslararası bir markette satmaya çalışıyorum (hem gelir hem de destek açısından daha faydalı olacağını düşünüyorum) fakat ödeme yöntemleri konusunda bir çözüm bulabilmiş değilim. Sizlerin bildiği ve Türkiye'den ürün satışa sunabileceğim bir site var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz ürünler satıyorsunuz mesela? Çok yüzeysel bir soru. Biraz daha detay verseniz daha iyi olur cevaplamamız için.

Uluslar arası platformda para elde etmek istiyorsanız ya başka ülke üzerinden paypal açacak ya da olan birini kullanacaksınız ya da direk para transferi yapan yer bulacaksınız, ki bu zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…