mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 27 Kasım 2024 #1 Merhaba RPCS3 crashed hatası alıyorum bir de bazı oyunlar açılmıyor ibre doluyor ama Windows ana ekranına atıyor.
Merhaba RPCS3 crashed hatası alıyorum bir de bazı oyunlar açılmıyor ibre doluyor ama Windows ana ekranına atıyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 mustafausul311 dedi: Merhaba RPCS3 crashed hatası alıyorum bir de bazı oyunlar açılmıyor ibre doluyor ama Windows ana ekranına atıyor. Genişletmek için tıkla... Emulatorde hangi sürüm yüklü?
mustafausul311 dedi: Merhaba RPCS3 crashed hatası alıyorum bir de bazı oyunlar açılmıyor ibre doluyor ama Windows ana ekranına atıyor. Genişletmek için tıkla... Emulatorde hangi sürüm yüklü?
mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 27 Kasım 2024 #3 Yerayay dedi: Emulatorde hangi sürüm yüklü? Genişletmek için tıkla... Ne sürümü nereden bakıyoruz sürüme bilemedim şimdi.
Yerayay dedi: Emulatorde hangi sürüm yüklü? Genişletmek için tıkla... Ne sürümü nereden bakıyoruz sürüme bilemedim şimdi.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 mustafausul311 dedi: Ne sürümü nereden bakıyoruz sürüme bilemedim şimdi. Genişletmek için tıkla... Ps3 yazılım sürümü. Sistem ayarları>sistem bilgisinden bakılabilir.
mustafausul311 dedi: Ne sürümü nereden bakıyoruz sürüme bilemedim şimdi. Genişletmek için tıkla... Ps3 yazılım sürümü. Sistem ayarları>sistem bilgisinden bakılabilir.
mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #5 Yerayay dedi: PS3 yazılım sürümü. Sistem ayarları>sistem bilgisinden bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarda RPCS 3 emülatörü kullanıyorum ama.
Yerayay dedi: PS3 yazılım sürümü. Sistem ayarları>sistem bilgisinden bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarda RPCS 3 emülatörü kullanıyorum ama.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #6 mustafausul311 dedi: Ben bilgisayarda RPCS 3 emülatörü kullanıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ayarlar kısmı yok mu xmb ekranı geliyor diye biliyorum o zaman ayarlarda açılır.
mustafausul311 dedi: Ben bilgisayarda RPCS 3 emülatörü kullanıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ayarlar kısmı yok mu xmb ekranı geliyor diye biliyorum o zaman ayarlarda açılır.
mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #7 Yerayay dedi: Tamam ama ayarlar kısmı yok mu xmb ekranı geliyor diye biliyorum o zaman ayarlarda açılır. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ayarlarda ne yapmam gerektiğini de söylerseniz memnun olurum.
Yerayay dedi: Tamam ama ayarlar kısmı yok mu xmb ekranı geliyor diye biliyorum o zaman ayarlarda açılır. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ayarlarda ne yapmam gerektiğini de söylerseniz memnun olurum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #8 mustafausul311 dedi: Tamam ama ayarlarda ne yapmam gerektiğini de söylerseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: PS3 yazılım sürümü. Sistem ayarları>sistem bilgisinden bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Burada yazdım ya sistemi ayarlarına gir orada sistem hakkında ya da özellikleri gibi bir şey olması lazım en altlarda adını unuttum şimdi.
mustafausul311 dedi: Tamam ama ayarlarda ne yapmam gerektiğini de söylerseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Yerayay dedi: PS3 yazılım sürümü. Sistem ayarları>sistem bilgisinden bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Burada yazdım ya sistemi ayarlarına gir orada sistem hakkında ya da özellikleri gibi bir şey olması lazım en altlarda adını unuttum şimdi.
mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #9 Yerayay dedi: Burada yazdım ya sistemi ayarlarına gir orada sistem hakkında ya da özellikleri gibi bir şey olması lazım en altlarda adını unuttum şimdi. Genişletmek için tıkla... Ayarlar derken nereye girmem gerekiyor bu uygulamada her şey İngilizce yazıyor anlayamadım.
Yerayay dedi: Burada yazdım ya sistemi ayarlarına gir orada sistem hakkında ya da özellikleri gibi bir şey olması lazım en altlarda adını unuttum şimdi. Genişletmek için tıkla... Ayarlar derken nereye girmem gerekiyor bu uygulamada her şey İngilizce yazıyor anlayamadım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #10 mustafausul311 dedi: Ayarlar derken nereye girmem gerekiyor bu uygulamada her şey İngilizce yazıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ana menude en soldaki sekmeden 2. Kısma gel ordan System settings>System information kısmına gir SS at. Tabi ilk ps3 emülatörünü başlatın.
mustafausul311 dedi: Ayarlar derken nereye girmem gerekiyor bu uygulamada her şey İngilizce yazıyor anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ana menude en soldaki sekmeden 2. Kısma gel ordan System settings>System information kısmına gir SS at. Tabi ilk ps3 emülatörünü başlatın.