mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #11 Yerayay dedi: Ana menude en soldaki sekmeden 2. kısma gel oradan System settings>system information kısmına gir SS at. Tabii ilk PS3 emülatörünü başlatın. Genişletmek için tıkla... Burasımı. Dosya Ekleri ps3 emülatör ayar.png 38,9 KB · Görüntüleme: 40
Yerayay dedi: Ana menude en soldaki sekmeden 2. kısma gel oradan System settings>system information kısmına gir SS at. Tabii ilk PS3 emülatörünü başlatın. Genişletmek için tıkla... Burasımı.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #12 mustafausul311 dedi: Burasımı. Genişletmek için tıkla... Ps3 de diyorum ps3 emülatörü ilk başlat bilmiyorsan yt den bak.
mustafausul311 dedi: Burasımı. Genişletmek için tıkla... Ps3 de diyorum ps3 emülatörü ilk başlat bilmiyorsan yt den bak.
mustafausul311 Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 28 Kasım 2024 #13 Yerayay dedi: PS3 de diyorum PS3 emülatörü ilk başlat bilmiyorsan YT'den bak. Genişletmek için tıkla... Bende konsol yok maalesef.
Yerayay dedi: PS3 de diyorum PS3 emülatörü ilk başlat bilmiyorsan YT'den bak. Genişletmek için tıkla... Bende konsol yok maalesef.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.332 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #14 mustafausul311 dedi: Bende konsol yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi al şu video yu izle öğren ilk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mustafausul311 dedi: Bende konsol yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi al şu video yu izle öğren ilk. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et