Bu rakam gerçekten uygunmuş. Ama işlemci olarak 5600X düşünüyordum. İşlemcide 3.7GHz Ryzen. Bu 12400F 2.5GHz yaziyor bu fark tam olarak nedir? Önemli mi acaba?
Bir de ekran kartında ASUS MSI vs. fark çok değerli mi?
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Ürün bu hocam. Ben Ryzen5600X + 6700XT düşünüyordum. Bu sistem aklımı çeldi biraz fiyat olarak uygunmuş.
Rraenee-6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F işlemci ve ASUS RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Ürün bu hocam. Ben Ryzen 5600X + 6700XT düşünüyordum. Bu sistem aklımı çeldi biraz fiyat olarak uygunmuş.
www.gaming.gen.tr
Ürün bu hocam. Ben Ryzen5600X + 6700XT düşünüyordum. Bu sistem aklımı çeldi biraz fiyat olarak uygunmuş.
Fiyatına değer gibi duruyor. Daha uyguna bulunabilir mi? Bulunur fakat sistemdeki parçalar kaliteli ve parasının hakkını veren parçalar. Şimdiden hayırlı olsun.