RRaenee hazır sistem alınır mı?

Alınmaz gibi duruyor bana göre bu çok yetersiz gibi ekran kartını Intel Arc B580 limited Edition seçersen hem daha uyguna hem de 4060 yerine 4060 Ti karşıtı bir ekran kartı almış olursun.

800 lira farkla ketçap mayonez alabilirsin yanına gayet güzelmiş.🥰

Alınmaz gibi duruyor bana göre bu çok yetersiz gibi ekran kartını Intel Arc B580 limited Edition seçersen hem daha uyguna hem de 4060 yerine 4060 Ti karşıtı bir ekran kartı almış olursun.

800 lira farkla ketçap mayonez alabilirsin yanına gayet güzelmiş.🥰

Attığın alınmaz. İşlemcisi 7500F ten zayıf, anakartı benim sistemdeki anakarttan kötü.

Bana göre aslında gündelik oyunları açsa yeter zaten öyle çok oyun oynayan biri de değilim Pubg vs gırerım arada bilmiyorum kararsız kaldım.Öyle ekran kartı,işlemci vs lerden çok anlayan biri de değilim.Birde wifi destekli Anakart çok önemli mı sizce (eğer wifi yi pc ye kablo ile bağla derseniz o biraz sıkıntı çünkü yan oda da wifi) onun yerine wifi adaptörü almak mı daha mantıklı?

Attığın alınmaz. İşlemcisi 7500F ten zayıf, anakartı benim sistemdeki anakarttan kötü.
bu aralar hazır sistemlerde incehesap ve itopya kazıklıyor gibi sanki yada fiyatlara zam gelmiş olabilir mi? Bu fiyatlara bu sistemlerin daha iyisi geliyordu zamanında.

Bana göre aslında gündelik oyunları açsa yeter zaten öyle çok oyun oynayan biri de değilim PUBG vs gırerım arada bilmiyorum kararsız kaldım. Öyle ekran kartı, işlemci vslerden çok anlayan biri de değilim. Bir de Wi-Fi destekli Anakart çok önemli mı sizce (eğer Wi-Fi'yi PC'ye kablo ile bağla derseniz o biraz sıkıntı çünkü yan oda da Wi-Fi) onun yerine Wi-Fi adaptörü almak mı daha mantıklı?

Adaptör al.

Bana göre aslında gündelik oyunları açsa yeter zaten öyle çok oyun oynayan biri de değilim PUBG vs gırerım arada bilmiyorum kararsız kaldım. Öyle ekran kartı, işlemci vslerden çok anlayan biri de değilim. Bir de Wi-Fi destekli anakart çok önemli mı sizce (eğer Wi-Fi'yi PC'ye kablo ile bağla derseniz o biraz sıkıntı çünkü yan oda da Wi-Fi) onun yerine Wi-Fi adaptörü almak mı daha mantıklı?

Wi-Fi destekli anakart çok önemli bir şey değil bir tane TP-Link Wi-Fi adaptörü alırsın küçük o da zaten 200TL falan çok bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00