Alınmaz gibi duruyor bana göre bu çok yetersiz gibi ekran kartını Intel Arc B580 limited Edition seçersen hem daha uyguna hem de 4060 yerine 4060 Ti karşıtı bir ekran kartı almış olursun.
Alınmaz gibi duruyor bana göre bu çok yetersiz gibi ekran kartını Intel Arc B580 limited Edition seçersen hem daha uyguna hem de 4060 yerine 4060 Ti karşıtı bir ekran kartı almış olursun.
Bana göre aslında gündelik oyunları açsa yeter zaten öyle çok oyun oynayan biri de değilim Pubg vs gırerım arada bilmiyorum kararsız kaldım.Öyle ekran kartı,işlemci vs lerden çok anlayan biri de değilim.Birde wifi destekli Anakart çok önemli mı sizce (eğer wifi yi pc ye kablo ile bağla derseniz o biraz sıkıntı çünkü yan oda da wifi) onun yerine wifi adaptörü almak mı daha mantıklı?
bu aralar hazır sistemlerde incehesap ve itopya kazıklıyor gibi sanki yada fiyatlara zam gelmiş olabilir mi? Bu fiyatlara bu sistemlerin daha iyisi geliyordu zamanında.
Bana göre aslında gündelik oyunları açsa yeter zaten öyle çok oyun oynayan biri de değilim PUBG vs gırerım arada bilmiyorum kararsız kaldım. Öyle ekran kartı, işlemci vslerden çok anlayan biri de değilim. Bir de Wi-Fi destekli Anakart çok önemli mı sizce (eğer Wi-Fi'yi PC'ye kablo ile bağla derseniz o biraz sıkıntı çünkü yan oda da Wi-Fi) onun yerine Wi-Fi adaptörü almak mı daha mantıklı?
Bana göre aslında gündelik oyunları açsa yeter zaten öyle çok oyun oynayan biri de değilim PUBG vs gırerım arada bilmiyorum kararsız kaldım. Öyle ekran kartı, işlemci vslerden çok anlayan biri de değilim. Bir de Wi-Fi destekli anakart çok önemli mı sizce (eğer Wi-Fi'yi PC'ye kablo ile bağla derseniz o biraz sıkıntı çünkü yan oda da Wi-Fi) onun yerine Wi-Fi adaptörü almak mı daha mantıklı?