ERCYS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #11 eraydD dedi: Video ayarlarına nereden gireceğim? Genişletmek için tıkla... Türkçesini yanlış söylemişim, görüntü ayarları.
eraydD dedi: Video ayarlarına nereden gireceğim? Genişletmek için tıkla... Türkçesini yanlış söylemişim, görüntü ayarları.
E eraydD Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #12 ERCYS dedi: Türkçesini yanlış söylemişim, görüntü ayarları. Eki Görüntüle 2534199 Genişletmek için tıkla... tamam hocam shaderspacke attığım paketi hala kullanamıyorum oyuna girdim burayı açtım buradan ne yapmam lazım
ERCYS dedi: Türkçesini yanlış söylemişim, görüntü ayarları. Eki Görüntüle 2534199 Genişletmek için tıkla... tamam hocam shaderspacke attığım paketi hala kullanamıyorum oyuna girdim burayı açtım buradan ne yapmam lazım
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.698 Çözümler 29 Yer İstanbul 14 Temmuz 2025 #13 eraydD dedi: Tamam hocam shaderspacke attığım paketi hala kullanamıyorum oyuna girdim burayı açtım buradan ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle geç dostum yazarak zor anlarsın.
eraydD dedi: Tamam hocam shaderspacke attığım paketi hala kullanamıyorum oyuna girdim burayı açtım buradan ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle geç dostum yazarak zor anlarsın.