RS 200 UG vs NS 200 UG2

Nusun

Decapat
Daha fazla  
6 ay sonra askerliğim bitiyor yedek astsubay olarak yapıyorum. Motor almak için para biriktiriyorum. Sizce hangisi almalıyım? İstanbul'da yaşıyorum motorda biraz görünüşe önem veriyorum. RS200 ug o yüzden biraz daha önde bende. Bildiğim kadarıyla bütün teknik özellikleri aynı aynı motor bloğunu kullanıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Racing rahat olmaz. Naked daha rahat oturuşu. Sırf görünüş için alıyorsan rs al.

Racing rahat olmaz. Naked daha rahat oturuşu. Sırf görünüş için alıyorsan RS al.

RS200 racing olarak nitelendirilemez. NS200 ile RS200 arasında rahatlık konusunda aman aman fark olduğunu sanmıyorum. İlk motorum RS200 idi ben de racing hevesiyle almıştım ama motor racing değil. Ne yatar ne de dik bir oturuşu var o yüzden rahatlık konusunda sıkıntı yaşamıyorsunuz. Önerim ikinci el düşünüyorsanız ikinci elden Dominar 400 ug kollamanız olacak. İki motor da şu anki sıfır fiyatını hak etmiyor.

İlk motorumu 0 almak istiyorum Dominar şehir içi kullanım için iyi olmaz diye biliyorum yanlış bilmiyorsam uzun yol motoru İstanbul'da şehir içinde yaşıyorum.

İlk motorumu 0 almak istiyorum Dominar şehir içi kullanım için iyi olmaz diye biliyorum yanlış bilmiyorsam uzun yol motoru İstanbul'da şehir içinde yaşıyorum.

Sehir içi rahatlık sizin için önemliyse ve sıfır da düşünüyorsanız bence sizin yerinizde olsam RTR200 tercih ederdim. Hem teknoloji olarak hem de rahatlık olarak bence RS200'den daha iyi NS200 ile de kapışır. Fiyat/performans olarak bakarsak bu seçim bence daha iyi olur. Seçenek bu ikisi arasında yapılacaksa eğer bence kesinlikle NS200 olmalı. İlk motorunuz olacağı için illaki ya düşersiniz ya da bir şey olur bu durumda naked motor grenajlı motora göre sizi daha çok bütçe konusunda rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…