D Duko Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 RS2 fullface kaskım mevcut fakat kaskıma uygun siyah vizör bulamıyorum. 2-3 yerde gördüm fakat stok tükenmiş. Nereden bulabilirim? Yurt dışından getirme imkanım mevcut ama RS2 fullface kaskıma uyacak mı nereden bilebilirim?
RS2 fullface kaskım mevcut fakat kaskıma uygun siyah vizör bulamıyorum. 2-3 yerde gördüm fakat stok tükenmiş. Nereden bulabilirim? Yurt dışından getirme imkanım mevcut ama RS2 fullface kaskıma uyacak mı nereden bilebilirim?
darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #2 Kaskının tam modeli nedir?
D Duko Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 MT helmet RS2 fullface RS2 KAPALI KASK (MAT BEYAZ) [M] | KAPALI KASKLAR bunun aynısı hocam.
darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 Duko dedi: MT helmet RS2 fullface RS2 KAPALI KASK (MAT BEYAZ) [M] | KAPALI KASKLAR bunun aynısı hocam. Genişletmek için tıkla... Galiba ürün RS2 ilk serisinden olduğu için vizör konusunda sorun çekiyorsun bende rapit 2 var güncel seri onların her yerde vizörü var.
Duko dedi: MT helmet RS2 fullface RS2 KAPALI KASK (MAT BEYAZ) [M] | KAPALI KASKLAR bunun aynısı hocam. Genişletmek için tıkla... Galiba ürün RS2 ilk serisinden olduğu için vizör konusunda sorun çekiyorsun bende rapit 2 var güncel seri onların her yerde vizörü var.
D Duko Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 Evet hocam maalesef öyle birkaç yerde siyah vizör gördüm fakat ürünler tükenmiş nereden bulabilirim bilginiz var mı? darknessdestan dedi: Galiba ürün RS2 ilk serisinden olduğu için vizör konusunda sorun çekiyorsun bende rapit 2 var güncel seri onların her yerde vizörü var. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim peki.
Evet hocam maalesef öyle birkaç yerde siyah vizör gördüm fakat ürünler tükenmiş nereden bulabilirim bilginiz var mı? darknessdestan dedi: Galiba ürün RS2 ilk serisinden olduğu için vizör konusunda sorun çekiyorsun bende rapit 2 var güncel seri onların her yerde vizörü var. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim peki.
darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 Duko dedi: Evet hocam maalesef öyle birkaç yerde siyah vizör gördüm fakat ürünler tükenmiş nereden bulabilirim bilginiz var mı? Nereden bulabilirim peki. Genişletmek için tıkla... Vallahi dostum baktım bende bazı yerlerde stokta yok bazılarında benziyor ama güvenemedim.
Duko dedi: Evet hocam maalesef öyle birkaç yerde siyah vizör gördüm fakat ürünler tükenmiş nereden bulabilirim bilginiz var mı? Nereden bulabilirim peki. Genişletmek için tıkla... Vallahi dostum baktım bende bazı yerlerde stokta yok bazılarında benziyor ama güvenemedim.