RS200 vs N250

Daha fazla  
Hocamlar merhaba,
Motor alacağım fakat çok kararsız kaldım ilk motorum olacağından çok araştırma yaptım. Başta SR250 almayı düşündüm araştırdıkça 20 küsur motor girdi aklıma.
(N250, voge 250rr, arora 250GP, 2. el R25, 250nk, Apache200 vs.)
200-250CC motor düşünüyorum ne daha yüksek ne daha az. En son Bajaj alayım dedim diğer çinlilere nazaran (Japon motorlara param yetmiyor malum 2. el de güvenemiyorum millete)
Velhasıl kelam N250 ve RS200 arasında kaldım. Birinde gösterge yok diğeri yağ soğutma biri çift buji vs derken kararsız kaldım yine.
Siz ne önerirsiniz? Bu yolda ne gibi tavsiye verirsiniz bana?

*Motoru alayım satayım piyasası şöyle böyle gibi bir kafada değilim motor olsun benim olsun gidip geleyim diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

RS200 piyasası çok daha iyi. N250 yağ soğutma ve 5 vites. RS200 su soğutma ve 6 vites. Sürüş olarak bence RS daha iyi tabii selesi biraz kötü ama konfor sele ile halloluyor.

İkisini de kullanmış biri olarak açık ara N250 özellik açısından, sürüş açısından vesaire bir tutulmazlar ama RS'in de piyasası daha canlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…