Çözüldü rsEngineSvc nedir, virüs müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsa0000

Femtopat
Daha fazla  
Bu uygulamanın virüs olduğunu düşünüyorum Malwarebytes'dan tarattım birkaç şeyi temizledim ama bu uygulama hala görev yöneticisinde çalışıyor 100 MB bellek harcıyor.

Çözüm
O zaman sadece rsenginesvc var bilgisayarınızda değil mi?

Hayır baktım şimdi rav antivirus u silmeye çalışıyorum hala bilgisayarımda varmış.

Ayrıca emin olmak bağlamında Denetim Masası'ndan sonra da Görev Yöneticisi'nden kontrol edebilir misiniz rav anti virus var mi diye?

Rav'ın birkaç indirdiği uygulamalar varmış rav browser vesaire onları sildim ve şu an yok rsenginesvc.
Bu uygulamanın virüs olduğunu düşünüyorum Malwarebytes'dan tarattım birkaç şeyi temizledim ama bu uygulama hala görev yöneticisinde çalışıyor 100 MB bellek harcıyor.
Büyük ihtimalle RAV AntiVirus adlı programla geliyor. Geçenlerde bu uygulamayı isteyerek yüklediniz mi? Genelde bu uygulama istenerek yüklenmiyor.

Hayır baktım şimdi rav antivirus u silmeye çalışıyorum hala bilgisayarımda varmış.

Ayrıca emin olmak bağlamında Denetim Masası'ndan sonra da Görev Yöneticisi'nden kontrol edebilir misiniz rav anti virus var mi diye?

Rav'ın birkaç indirdiği uygulamalar varmış rav browser vesaire onları sildim ve şu an yok rsenginesvc.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam bu bir bakıma adware olarak geçer siz bir uygulama indirdiniz mesela emülatör bunlar yan paket olarak yükler. Marketing aracılığıyla malware bırakılmış bilgisayarınıza. En azından tespit etmesi çok kolay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı