RT sunucu bağlanmama hatası

Mehmetemin17

Centipat
Bu sorunun sebebi belli mi arkadaşlar?

Dosya Ekleri

• 1662233405709805069576696765317.jpg
    1662233405709805069576696765317.jpg
    303,3 KB · Görüntüleme: 55
Aynısını şu anda bende yaşamaktayım bağlanmıyor iki farklı internet üzerinden giriyorum aynı. Menüye gelse bile sunuculara bağlanmıyor. Bug var sanırım ana sunucu ile 80 ms. ping gösterip bağlanamıyor.

@Agah Ömer Şahin Şaşırtıcı bir biçimde kuzenim de benimle aynı anda oyuna girdi lakin ben beklemede kalırken o anında oyuna bağlanabildi, yani sebebini anlamıyorum antivirüs yok, dosyalar doğrulandı, Uplay, Ubisoft Connect'ler tekrar kuruldu, Steam vs. güncellemeler kontrol edildi, internet ikimiz de mobil interneti bağladık, ben ekstradan WiFi ile denedim, üstüne DNS resetledim belki çözüm olur diye ama hiçbir şekilde girmedi, yarın kafede oynamayı deneyeceğim bir de.

Evet bekliyorum onu anladım ondan sonra beni zaten ofline atıyor dostum
Sorun diyip sadece bağlanma yazısını attığın için ingilizce bilmiyorsun zannettim. Sonradan yazdığım yazılarda dediğini fark ettiğim için sorununu çözebileceğini düşündüğüm bir link attım zaten.
@Agah Ömer Şahin Şaşırtıcı bir biçimde kuzenim de benimle aynı anda oyuna girdi lakin ben beklemede kalırken o anında oyuna bağlanabildi, yani sebebini anlamıyorum antivirüs yok, dosyalar doğrulandı, Uplay, Ubisoft Connect'ler tekrar kuruldu, Steam vs. güncellemeler kontrol edildi, internet ikimiz de mobil interneti bağladık, ben ekstradan WiFi ile denedim, üstüne DNS resetledim belki çözüm olur diye ama hiçbir şekilde girmedi, yarın kafede oynamayı deneyeceğim bir de.
Burdaki şeyleri denediğin halde aynı skıntı devam ediyorsa ubisoft destek üzerinden ticket başlat.

Sorun deyip sadece bağlanma yazısını attığın için İngilizce bilmiyorsun zannettim. Sonradan yazdığım yazılarda dediğini fark ettiğim için sorununu çözebileceğini düşündüğüm bir link attım zaten.

Buradaki şeyleri denediğin halde aynı skıntı devam ediyorsa Ubisoft destek üzerinden ticket başlat.

Tamam sağ ol en son olmazsa da uygulamayı sil yükle yapmayı düşünebilirim 50 GB az değil ama ne yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı