Mehmetemin17
Centipat
Sorun?Bu sorunun sebebi belli mi arkadaşlar?
Sorun?
Sadece beklemeni söylüyor.
Çok uzun süre bağlanamıyorsan Ubisoft destek üzerinden yardım alabilirsin.
Sorun?
Sadece beklemeni söylüyor.
Çok uzun süre bağlanamıyorsan Ubisoft destek üzerinden yardım alabilirsin.
Sorun diyip sadece bağlanma yazısını attığın için ingilizce bilmiyorsun zannettim. Sonradan yazdığım yazılarda dediğini fark ettiğim için sorununu çözebileceğini düşündüğüm bir link attım zaten.Evet bekliyorum onu anladım ondan sonra beni zaten ofline atıyor dostum
Burdaki şeyleri denediğin halde aynı skıntı devam ediyorsa ubisoft destek üzerinden ticket başlat.@Agah Ömer Şahin Şaşırtıcı bir biçimde kuzenim de benimle aynı anda oyuna girdi lakin ben beklemede kalırken o anında oyuna bağlanabildi, yani sebebini anlamıyorum antivirüs yok, dosyalar doğrulandı, Uplay, Ubisoft Connect'ler tekrar kuruldu, Steam vs. güncellemeler kontrol edildi, internet ikimiz de mobil interneti bağladık, ben ekstradan WiFi ile denedim, üstüne DNS resetledim belki çözüm olur diye ama hiçbir şekilde girmedi, yarın kafede oynamayı deneyeceğim bir de.
Sorun deyip sadece bağlanma yazısını attığın için İngilizce bilmiyorsun zannettim. Sonradan yazdığım yazılarda dediğini fark ettiğim için sorununu çözebileceğini düşündüğüm bir link attım zaten.
Buradaki şeyleri denediğin halde aynı skıntı devam ediyorsa Ubisoft destek üzerinden ticket başlat.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.