A alp00 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Merhaba laptopum HP G6 video izlerken bir anda Wi-Fi gitti. Şu an Ethernet üzerinden bağlandım aygıt yöneticisinde gözükmüyor kart kartı çıkardım silgiyle sildim yine olmadı. Ralink RT3290 kart bu. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
Merhaba laptopum HP G6 video izlerken bir anda Wi-Fi gitti. Şu an Ethernet üzerinden bağlandım aygıt yöneticisinde gözükmüyor kart kartı çıkardım silgiyle sildim yine olmadı. Ralink RT3290 kart bu.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #2 Kartı çıkardığınız porta başka bir kart takıp portun çalıştığına emin olun veya bozulduğunu söylediğiniz kartı başka bir bilgisayarda deneyin. Artı 0 Eksi
Kartı çıkardığınız porta başka bir kart takıp portun çalıştığına emin olun veya bozulduğunu söylediğiniz kartı başka bir bilgisayarda deneyin.
KS KS A alp00 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Sertidegni dedi: Kartı çıkardığınız porta başka bir kart takıp portun çalıştığına emin olun veya bozulduğunu söylediğiniz kartı başka bir bilgisayarda deneyin. Genişletmek için tıkla... elimde kart yok Artı 0 Eksi
Sertidegni dedi: Kartı çıkardığınız porta başka bir kart takıp portun çalıştığına emin olun veya bozulduğunu söylediğiniz kartı başka bir bilgisayarda deneyin. Genişletmek için tıkla... elimde kart yok
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #4 Başka türlü sorunun kaynağını bulamazsınız. Artı 0 Eksi