Rt640x64.sys mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

arda_krtt

Hectopat
Daha fazla  
Laptopuma dün SSD taktırdım ve Windows 10'a geçtim gece aldım bir kere aç kapa yaptım hız testi için başka bir şey yapmadım. Sabah açmak istediğimde bir mavi ekran verdi ilk verdiğindeki kod Rt640x64.sys.kapandı kendini açtı yine aynısını yaptı sonra ben laptopa bağlı USB'leri ve internet kablosunu söktüm. Açtım açıldı tek tek hepsini taktim ama modem kablosunu taktığımda yıne mavi ekran. Sonra o kabloyu takmadan laptopun wifisiyle sorunu çözmeye çalışıyorum. Ama bir türlü bulamadım 3 kere mavi ekran verdi 3 ününde minidumpunu yükledim yardım edin lütfenn.

minidump.rar minidump linkim.

3.png

2.png

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlarınızda sıkıntı var. Aşağıdaki linkten programı indirip sisteminize kurun. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın. Açıldığında ikonuna çift tıklayın ve tarayıcı açmasına izin verin. Açılan tarayıcıda eksik veya güncel olmayan driverlarınızı gösterecektir. Önce download all ardından install all şeklinde kurdurun. Sistemi yeniden başlatıp test edin.

Normalde daha stabil olsun diye üretici firmanın laptop veya anakart sayfasını paylaşırız ama sizin Arçelik marka laptop olduğu için yapamıyoruz. Ürün modelinizle bağlantılı Grundig sayfası bulamadım. O yüzden üstteki aracı kullanın.

Son dönemde cihazınıza bir şey takıp çıkardıysanız uygun montaj yaptığınızdan emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı