napoleonbonaparte Femtopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #31 Mancınıkla gidecekler mancınıkla.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 7 Ağustos 2022 #32 Böyle olayları gördükçe keşke yunan galip gelseydi de refah içinde yaşıyor olsaydık diyorum.. Ben söylemiyorum, onlar söyletiyorlar.
Böyle olayları gördükçe keşke yunan galip gelseydi de refah içinde yaşıyor olsaydık diyorum.. Ben söylemiyorum, onlar söyletiyorlar.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Ağustos 2022 #33 selimtti dedi: Böyle olayları gördükçe keşke yunan galip gelseydi de refah içinde yaşıyor olsaydık diyorum.. Ben söylemiyorum, onlar söyletiyorlar. Genişletmek için tıkla... Sömürge olan Hindistan refah içinde mi?
selimtti dedi: Böyle olayları gördükçe keşke yunan galip gelseydi de refah içinde yaşıyor olsaydık diyorum.. Ben söylemiyorum, onlar söyletiyorlar. Genişletmek için tıkla... Sömürge olan Hindistan refah içinde mi?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Ağustos 2022 #34 Kendi ülkelerinde bu kadar milliyetçi olsalardı da şimdi Suriye bu durumda olmazdı, ancak bizim suçumuz değil, bunları baştan almayacaklardı.
Kendi ülkelerinde bu kadar milliyetçi olsalardı da şimdi Suriye bu durumda olmazdı, ancak bizim suçumuz değil, bunları baştan almayacaklardı.